The Vampire Diaries

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Значи Елена ја претера озбилно :|

Еве сега го гледам и промово,пак ќе вади бесни глисти со Стефан.
Јас не знам Дејмон шо не и збуца една клоца и нека си дојде при мене :giggle

Сепак Клаус ми е врхунац.
Туку интересна беше епизодава, не беше лошо, малку ко да се размрда...
Со исклучок на Мајка Тереза обидите на Елена да продава морални демагогии.
Сака да му скокне бре, да го исцеди...ама не, чекајте почитувани гледачи, она е поштена.

Како и да е, нека заврши сезонава, у нетрпение сум за крајот (smoke)

• Ми се допаѓа
Реакции: Scars31

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
што мислете со кој ке остане Елена на крајот?
Јас мислам дека по фер ке е да е со Дејмон, а Кетрин со Стефан ...ама кој знаае (wasntme)

со кој сака нека биде.. ептен ја затупеа серијава ,наништо не личи,,ае нека заврши таму

Katy

Нов член
12 април 2012
4
0
1
34
Strumica
ама викат дека некој ке умрел во последната епизода....а прочитав дека според книгата ДЕЈМОН умрел на крајот :S:S:S :eekOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Само што ја догледав последнава епизода.
Во главно досадна, пак ќе напоменам, Елена ја иступе до јаја. Мислам дека поради нејзе почна да ми здосадува серијава.
Како и да е, Клаус ми беше пресекси, поготово во делот кога врескаше над мајка му, дека никогаш нема да го уништи.
Јас сакам така да ми го вреска името, мајке ми (wasntme)

Мислам на крај дека сепак Аларик ќе умре. А можеби, според некои мои лично логики, тоа би бил и Тејлор, зашто мислам дека мнозинството гледачи навиваат за Клаус и Керолин, а нели пубилка треба да се задоволи бре :giggle
И она како го шмекаше додека танцуваа...ми се чини ќе има некоја бурна врска тука...така ми делуваше, ко да најавуваат нешто одоколу ама опипуваат терен постепено како ќе реагира публиката.

Како и да е, ајде ште две епизоди :)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Денес 2 епизоди изгледав (happy)

И текна на Елна да го смува Дејмон и сеа па ќе ја тупе |-(
Џереми му го вратија, може мене за женска да ме стават да му бидам (inlove)

Оваа па Естер многу ме нервира |-( и едвај чекам да видам што ќе биде на крајот.

П.С. Мислам дека ќе има и 4та сезона ама ако има не знам за што ќе биде вече најверојтано Елена се мисли на кој да титне на Стефанче или не Дејмонче |-(

П.П.С. еден другар ги има книгите, да ги дочитал и ќе ми ја даде последната. Не се исти книгите и серијата ама да видам пак.

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Јас колку што знам имало 8 книги.
Ги немам читано, ниту пак се имам заинтересирано да проњушкам колку се навистина.
Ко што рече Сара, знам дека содржините не им се исти.

И мислам дека нема смисла да заврши серијава со трета сезона.
Некако би ми дошло набрзина и хаотично. Недоречено..
Ама ако ја затупи Лена Терезовска понатаму, боље нека заврши додека не сум искршила монитор :giggle

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Стварно нема смисла да заврши со 3 сезони, па уште не е се разјаснето. Или јас не се сќавам или стварно не открија ништо за допелангерот на Петрова (think)

Само Елена да не продолжида тупи и некаде прочитав дека Џена ќе ја имало на некоја сцена во последните епизоди.

Јас малку каснам со епизодита, но пауза да не прават или веќе нема паузи?