....со многу емоции и чувстваЉубовта е ......... само збор
to be continued
....со многу емоции и чувстваЉубовта е ......... само збор
to be continued
иако не те знам лично ќе се откажам од тебе преку весник!Постои. Јас го сакам Џастин Бибер.
иако не те знам лично ќе се откажам од тебе преку весник!
у денешно време се е можноНикој досега не ме сфатил толку сериозно.
А мислиш дека имам време да чекам да ме засака?
Дека нема да чекам да ме засака, т.е. да и угодувам како би подоцна ме засакала. Милијарда женски има, не вреди да се замарам со една за глупости..Ај објасни што сакаше да каже авторот
Фала богу дека не треба да и угодуваш, но мислиш дека ќе те засака само од гледање? Дека девојките треба да се тие што цело време ќе трчаат по тебе, а ако некоја не го направи истото во спротивно нема шанси да те натера да се вљубиш и ти во неа? За да се вљубиш во некого е потребно време додека го сфатиш тоа.Дека нема да чекам да ме засака, т.е. да и угодувам како би подоцна ме засакала. Милијарда женски има, не вреди да се замарам со една за глупости..
Последново поготово итекако си во право. Но што со затрескувањето?Фала богу дека не треба да и угодуваш, но мислиш дека ќе те засака само од гледање? Дека девојките треба да се тие што цело време ќе трчаат по тебе, а ако некоја не го направи истото во спротивно нема шанси да те натера да се вљубиш и ти во неа? За да се вљубиш во некого е потребно време додека го сфатиш тоа.
Затрескувањето е една работа а сакањето е сосема друга.Последново поготово итекако си во право. Но што со затрескувањето?