Треба вакво нешто и за нашите лудаци.Ај од мене првиот престој гратис најдобар ќе биде по насловот се познава
Треба вакво нешто и за нашите лудаци.Ај од мене првиот престој гратис најдобар ќе биде по насловот се познава
Нема проблем,никогаш не е доста од учење ама кога полагам усно јас сум многуМислам дека не си и ти со врски,ама треба да дополагаш уште УСНО
Јас од ракав ништо не вадам,ниту се преправам,ниту пак лажам...незнам зошто се чудишmelpomena вторава ко да е пишувана за тебе
Зш мислам дека е мало? =)Треба вакво нешто и за нашите лудаци.
Јас од ракав ништо не вадам,ниту се преправам,ниту пак лажам...незнам зошто се чудиш
е само блек џек не играм ама нека ти биде,песната е супер....иначе за оние што не знаат,само во блек џек играта нема превари и блефирања,најчиста казинска играЕве ти ако играш блек џек,да живее КОЦКАЊЕТО
ќе направиме 20 раја, не еден. И во соба по 10 ќе ставаме, да ги собере сите.Зш мислам дека е мало? =)
Затоа тука во таа игра тој што игра може да мами ако знае да брои карти нели и да има добра меморија?е само блек џек не играм ама нека ти биде,песната е супер....иначе за оние што не знаат,само во блек џек играта нема превари и блефирања,најчиста казинска игра
дозволено е дур не го приметат дека броиЗатоа тука во таа игра тој што игра може да мами ако знае да брои карти нели и да има добра меморија?
И не знам колку е дозволено