The Vampire Diaries

Katy

Нов член
12 април 2012
4
0
1
34
Strumica
Јас ја гледам серијава до пола 2 сезона сум....Многу е добра...а ДЕЈМОН МММММММММ... <3 , а ме интересира дали знае некој дали ке се снима и четврта сезона, знам дека уште не е завршена третата, ама неможам да најдам официјални информации дали ке има и 4та сезона... ( DELENA) ofc :)))

Ice_Man

Староседелец
16 февруари 2012
440
236
1,053
Јас ја гледам серијава до пола 2 сезона сум....Многу е добра...а ДЕЈМОН МММММММММ... <3 , а ме интересира дали знае некој дали ке се снима и четврта сезона, знам дека уште не е завршена третата, ама неможам да најдам официјални информации дали ке има и 4та сезона... ( DELENA) ofc :)))

сеуште нема официјално за 4,,,али би требало да направат

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Е ме изненадија со крајов. Не очекував.
Инаку Елена ја добива титулата од лично од мене:zelen за најпатетична личност во серијата, чекала Дејмон да разипит нешто, нека се побарат малце, многу повеќе ја почитувам Кетрин од нејзе, оваа лицемерие на квадрад испадна:giggle
Јако ќе биде, јако последниве 3 епизоди.

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Е ме изненадија со крајов. Не очекував.
Инаку Елена ја добива титулата од лично од мене:zelen за најпатетична личност во серијата, чекала Дејмон да разипит нешто, нека се побарат малце, многу повеќе ја почитувам Кетрин од нејзе, оваа лицемерие на квадрад испадна:giggle
Јако ќе биде, јако последниве 3 епизоди.
Ej петок било бе :D, штета што нетот ми е слаб па не можам да симнам. :place Ама на 1ви ќе изгледам 2 епизоди од еднаш. :cool:

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Ej петок било бе :D, штета што нетот ми е слаб па не можам да симнам. :place Ама на 1ви ќе изгледам 2 епизоди од еднаш. :cool:

оф топик
да не има некој проблем со нетот ... сабајле и кај мене дома беше слаб, а и во фирма тука слаб е ... на т - хоме сум корисник на двете места ... (think)

Katy

Нов член
12 април 2012
4
0
1
34
Strumica
што мислете со кој ке остане Елена на крајот?
Јас мислам дека по фер ке е да е со Дејмон, а Кетрин со Стефан ...ама кој знаае (wasntme)