да не мислиш смок не смока? Хехех Флипс па дури и надимаче му стаи од што ти е цакано и те убуричкуе како стоби флипсДа ти пораснит поголемо курето. Доста веќе "флипс" го викавме (како смока ти е)
да не мислиш смок не смока? Хехех Флипс па дури и надимаче му стаи од што ти е цакано и те убуричкуе како стоби флипсДа ти пораснит поголемо курето. Доста веќе "флипс" го викавме (како смока ти е)
ете сами се кажаја шо праеле дур ние мислевме дека ги поправаат ПП апаратите а они го мервале смоката roflДа ти пораснит поголемо курето. Доста веќе "флипс" го викавме (како смока ти е)
и тоа тројцата ....ете сами се кажаја шо праеле дур ние мислевме дека ги поправаат ПП апаратите
имаше прееска у кафиќон торта со џенцка, ама ни од тортата остана нешто ни од џенцката. Фала фала уху поголем да ми расти немој мајорон ќе се израдува
Ни сам ја мајке ми :zeskoи тоа тројцата ....
незнам јас, овде читам се совпаѓет муабетиве ....Ни сам ја мајке ми :zesko
Смоквата ја меревме не смокатаете сами се кажаја шо праеле дур ние мислевме дека ги поправаат ПП апаратите а они го мервале смоката rofl
Не им вервви,сите тројца во геодетско работат,само мерет и премерветнезнам јас, овде читам се совпаѓет муабетиве ....