Оф-топик парти со Гонзо и Тхе_Мауор

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
не прочитав све ова текстов долг ко црнечки калабастер, ама дека нема врска со големината и расата ој појди во африка. А дека пенисто го гледаме под скратен агол тоа е тачно ја кога го гледам пред огледало ми доаѓа одма да го дркам така ко ќе го видам што ми е убав. Него сакам да прашам има ли некоја што се плаши од големи пенисоидни органи тако звана пенисмаксимусофобија?
Убо шо не ти идет да си го испушиш.:D

Dr.Gonzo

Истакнат Член
23 февруари 2012
652
1,916
393
Fukushima
www.gonzo.com
Убо шо не ти идет да си го испушиш.:D
ама можда тебе ќе ти дојдит да ми го испушиш :D а да ти е толку голем што можеш да го приближиш до глаа не би си го бацил еднашка од мерак и љубав уф златен тој колку си пораснал

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
ама можда тебе ќе ти дојдит да ми го испушиш :D а да ти е толку голем што можеш да го приближиш до глаа не би си го бацил еднашка од мерак и љубав уф златен тој колку си пораснал
Јас од толку голема желба да си го бацам, на јога се запишав. Со надеж дека ќе бидам поеластичен.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Гонзо

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
зашто бе лејди па не сме оф топик то се све факти у вези големина на пенис, факт е дека многу си ги сакаме и би си ги бациле секој својот :)
Секој својот и ти мојот.:D

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
сфетло сиф металик, исунчан топлес сс мноо јак шешир како на гонзу на аватар : ) заударуе некад и на црвен, кд се умори мноо