Погрешна особа прашуваш, јас знам само за мене дка сум тукаЕх што ѓаволица си ти.
Него,нашиот ангел и ѓавол @Electra тука е?
Погрешна особа прашуваш, јас знам само за мене дка сум тукаЕх што ѓаволица си ти.
Него,нашиот ангел и ѓавол @Electra тука е?
Ти , неколку Ѓаволици и непаднати ангели....доволно да се создаде еден нов виртуелен свет.Погрешна особа прашуваш, јас знам само за мене дка сум тука
Не е точно дека паѓам, глумам лудило зависно од дразбитеПаѓаш по потреба, зависи што инспирација ќе ти биде понудена
Инаку Бог го создал ѓаволот за да му биде слуга, да му служи како мотика со која се обработува земја и да се вади коровот
Ја верувам во доброто и лошото а не во џаволотВикаш дека веруваш во злото!!??
Кое е тоа зло во кое веруваш?
Го знаеме тоа злато, го кажа уште во предходниот пост.Мислев да посочиш кое е тоа лошо/зло.Ако ти преставува потешкотија да изјасниш, во ред е.Ја верувам во доброто и лошото а не во џаволот
Неможе да се допре,сега ти е јасноГо знаеме тоа злато, го кажа уште во предходниот пост.Мислев да посочиш кое е тоа лошо/зло.Ако ти преставува потешкотија да изјасниш, во ред е.
Ќе застанеме тука..ти благодарам.
Имаше еден филм „А walk to remember“ направен според роман на Спаркс, и таму, типчето од ко ќе му умре жената стои на обала и вели:Неможе да се допре,сега ти е јасно
Постои ѓавол...тој е господар на темнината и владетел на овој свет