Дали некогаш се имате најдено во љубовен триаголник?

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Оу дааа... забранетото е увек најслатко. Можда затоа шо тогаш бев премногу млада, немав ни 18 години, се впуштив у таква авантура. Сеа коа ке размислам не би си играла пак со ,,геометријата,, колку и да е убава таа игра.

добро и шо бидна ;) дај троа поширок вовед со кулминација на дејствотот :kafe

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
добро и шо бидна ;) дај троа поширок вовед со кулминација на дејствотот :kafe
Значи тоа беше отсечка ;) по една точка на краевите. Ја влегов у игра, додаив уште една точка и коа се споија двете точки со мојата испаднаа триаголник. И ми беше убаво додека траеше сето тоа криење. После тоа испадна една точка и пак имаше отсечка само шо сеа јас бев едната точка. Али не беше тоа тоа, ја снема таа магија. Па ме удри филм да ја убедувам другата точка да и се врати на таа првата, дека не е фер ова што му се деси на девојчето, дека може и мене дами се деси, дрн дрн. И се тргнав од него, ама тој не се врати на првата. Секоја од трите точки тргна на своја страна.
Се надевам дека добро ти го објаснив дејството.

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Значи тоа беше отсечка ;) по една точка на краевите. Ја влегов у игра, додаив уште една точка и коа се споија двете точки со мојата испаднаа триаголник. И ми беше убаво додека траеше сето тоа криење. После тоа испадна една точка и пак имаше отсечка само шо сеа јас бев едната точка. Али не беше тоа тоа, ја снема таа магија. Па ме удри филм да ја убедувам другата точка да и се врати на таа првата, дека не е фер ова што му се деси на девојчето, дека може и мене дами се деси, дрн дрн. И се тргнав од него, ама тој не се врати на првата. Секоја од трите точки тргна на своја страна.
Се надевам дека добро ти го објаснив дејството.

си сакала на направиш котангес на ангес а знајш дека алгебра е зезната работа ;), зато друг пат научи ја питагорина теорема c2 = A2 + b2 :giggle, [to ja mrazam taja matematika :^)

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
Мноогу блиску бев да се најдам, али којзнае зашо не напраив ништо.
Long story short имаше дечко колешкава, се закачаше, ја не знаев дека има дечко ја додавам на фб и читам си пишуваат по ѕид многу бев лоша сакам да ме казниш. Ај викам батали не идеш со зафатени. После некој ден се доближува, да сум и покажел нешто и ме зграби за рака :D Јас тегни ја раката, таа и со другата ми ја фати :D Народ гледа на факс, се смее, ја се тргнав, почнав и на факс да не идам едно време за да не ја гледам.
Ја глеам после некој ден надвор од факс се бакнува со еден плав дечко, а дечко и црн. Викам ја ќе бев број 3 у најдобар случај, па пак се закача, блоккирав од фб. И на апсолвентска пак се плеткаше околу мене, среќа имав една колешка далечна роднина која ми се наоѓаше у вакви ситуации хахах, викам стој до мене прај ми муабет, не можам да ја глеам ќе ти објаснам зашо после.
ова ќе беше четириаголник во најмала рака :D

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
Ух многу пати . Имено , зафатен дечко , мене бивши , ме бараше на тел додека идеше со тогашната му девојка . Башка и рекол дека јас сум го барала него , па дојде дотичнава со намера да ми залепи воспитна , ама си отиде со брзина на светлината ко попарена . Ми вели ти дечко ми го замараш бла бла бла бла ... И викам слушај ваму џуџе едно . метро сум повисока од тебе а богами и покрупна . Ако ти залепим една ќе летнеш кј мама и тате у скут . Не се задевај со мене , мирна сум си ама ако ја преминеш границата , ќе се каеш шо си се родила ( инаку е постара две генерации ) . Прво убоо распрашај се како стојат работите па после сили покажувај . И не сакам да паѓам на твое ниво , окапи тоа шо сум моментално у школо . Ќе те начекам ја и надвор па ќе се решиме . Од тогаш ниту неа ја видов ниту тој ме побара пак :gjavol

incule

Староседелец
5 јануари 2015
740
128
1,053
30
Да се имам најдено многу е тешко и комплицирано

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Еднаш се потврдило, со докази и се одвиваше пред мои очи.
Пред 4 години си го видов тогашниот дечкото со друга за рака како мирно си пие кафе и си споделија бакнеж на крај.
Тоа многу бурно заврши истата вечер и за жал и родителите ги вмешавме.
Ништо не останува скриено, јас се дознавам таква сум и по природа. Решавање интриги ми е омилено, а до сега ништо не ми останало нерешено. :zelen(star)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еднаш се потврдило, со докази и се одвиваше пред мои очи.
Пред 4 години си го видов тогашниот дечкото со друга за рака како мирно си пие кафе и си споделија бакнеж на крај.
Тоа многу бурно заврши истата вечер и за жал и родителите ги вмешавме.
Ништо не останува скриено, јас се дознавам таква сум и по природа. Решавање интриги ми е омилено, а до сега ништо не ми останало нерешено. :zelen(star)
Родителите ги вмешавте? Направивте групен фајт или?