Дали ви смета див секс?

Neverna Mala

Староседелец
21 ноември 2013
123
79
1,038
34
Да реално див секс за мене е повеќе силување отколку уживање, јас си сакам нежен сес со долга предигра без некакви си егзибиции кои повеќе потсеќаат на родео отколку на водење љубов.
Водењето љубов е уметност а не сумо борење.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Кога би се прашувал јас би сакал да само тоа да биде одреден период во целиоот чин и најчесто од 70та до 90та минута (ако нема некој прекини за да се игра продолжение,што јас не ги сакам ич прекините ) тогаш се се сведува на нападот дури и голманот ми е напред ... :zelen:cool:

Neverna Mala

Староседелец
21 ноември 2013
123
79
1,038
34
Кога би се прашувал јас би сакал да само тоа да биде одреден период во целиоот чин и најчесто од 70та до 90та минута (ако нема некој прекини за да се игра продолжение,што јас не ги сакам ич прекините ) тогаш се се сведува на нападот дури и голманот ми е напред ... :zelen:cool:
Фали ме усто за да не те расчепам. 90 минути водење љубов? Се рекламираш или навистина мислиш дека нкој ќе ти верува?
И како мислиш без прекини па за 2 саати мајкуму стара ќе и се примоча на девојката а богами и ке огладни.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Не се рекламирам темата е таква,а ако не е тоа својствено за тебе еве за мене е и тоа е факт,а незнам што е нејасно тука ?
Доволно е дека јас знам дека е тоа така,а ти не си обврзана да го приватиш и веруваш во тоа ;)

Neverna Mala

Староседелец
21 ноември 2013
123
79
1,038
34
Не се рекламирам темата е таква,а ако не е тоа својствено за тебе еве за мене е и тоа е факт,а незнам што е нејасно тука ?
Доволно е дека јас знам дека е тоа така,а ти не си обврзана да го приватиш и веруваш во тоа ;)
Не сум убедена дека си баш таков љубовник ама ајде нека биде така. Моите сознанија говорат многу поинау.

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Незнам вашите сознанија на што се базираат и што говорат,а ако ти проговориле ти сигурно ќе си била убедена,а дека не ти проговориле може да те збунило ако негде дома си заборавила врати прозори и имаш промаја ;)