Што појадувавте денес?

Дали знаете дека појадокот е најважен оброк во денот?

• Да

Гласови: 54 88.5%
  • Не

Гласови: 7 11.5%

• Вкупно гласале
    61

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Обично јадам овошна салата или зелка салата,шопска ама без сиренце :) кога сум дома, а кога сум во школо индиски оревчиња,бадемчиња,ореви,или пак интегрални грисини....Но некогаш кога ке ме фати стрф или ке ме натераат другарките знам и да си купам тост со кашкавалче :) Aaa денеска откако се разбудив целааа кука мирисаше на пица па не одолеав и земав едно парченце но тоа е многу ретко....А пробувам да го прескокнам доручекот ама слабо ми оди ми се јаде мнооогу на сабајле :trepka

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Обично јадам овошна салата или зелка салата,шопска ама без сиренце :) кога сум дома, а кога сум во школо индиски оревчиња,бадемчиња,ореви,или пак интегрални грисини....Но некогаш кога ке ме фати стрф или ке ме натераат другарките знам и да си купам тост со кашкавалче :) Aaa денеска откако се разбудив целааа кука мирисаше на пица па не одолеав и земав едно парченце но тоа е многу ретко....А пробувам да го прескокнам доручекот ама слабо ми оди ми се јаде мнооогу на сабајле :trepka
лошо е да се прескокне доручек :) најважен оброк е

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Качамак појадував,лесен за појадок,не баш лесен за подготовка

smeker

Староседелец
9 март 2012
768
979
1,103
Скопје
Кога ќе станам наутро денот го започнувам со овошје, потоа пијам :kafe и стандард 3 цигари :) па седнувам да јадам.Денес појадував кифли со сиренце.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Јајца, интегрлано лебче, сирење, салата од краставици и пиперки и една банана, и мислиш дека цел свет го имаш на дланка :sreken

• Ми се допаѓа
Реакции: Smiley_1996