Иди мочај прво па потоа погледни се и кажи ниЗатоа цел ден вода пијам, ама не можам уште да се спознам, страв ми е да се погледнам уште еднаш
Иди мочај прво па потоа погледни се и кажи ниЗатоа цел ден вода пијам, ама не можам уште да се спознам, страв ми е да се погледнам уште еднаш
Ме начека синоќа као пијан муж жена, смеј се сегаАма барем убаво си помина
Не бе какво мочање, не гледам ни доле, страв ми е да не сум истетовирал нечие имеИди мочај прво па потоа погледни се и кажи ни
ме изнасмеааааНе бе какво мочање, не гледам ни доле, страв ми е да не сум истетовирал нечие име
Знаеш кога ќе ја најдам онаа голема љубов една што била во животот ќе го направам тоа. Ќе биде интересно, кога е спуштен ќе се чита нагалено, спротивно целото име.ме изнасмеаааа
Пази само таа твоја голема љубов да не има и големо(дугачко ) име..хаххаххахахаа..па да останеш само на нагаленоЗнаеш кога ќе ја најдам онаа голема љубов една што била во животот ќе го направам тоа. Ќе биде интересно, кога е спуштен ќе се чита нагалено, спротивно целото име.
Зошто ми го правиш ова, не ја убивај и жената во мене..Денес прочитав "Издржи машки би требало да се преформулира во издржи женски"
Замисли да треба твојот ник, ќе треба двострано, па и точка имаПази само таа твоја голема љубов да не има и големо(дугачко ) име..хаххаххахахаа..па да останеш само на нагалено