Ситуација која е многу честа во последно време.
Замислете дека сте во врска со некого, одите 5-6 месеци и после тоа дознавате дека тој\таа цело време лажел\а дека не користи никаков вид на дрога.
Како ќе реагирате?
Дали повеќе ве боли тоа што ве лажел\a или тоа што тој\таа користи дрога?
Дали ќе ја продолжите врската и покрај лагите?
Поконкретно, дали би ја завршиле врската заради користењето марихуана или го оправдувате користењето на тој вид дрога?
Ако вашиот партнер е зависник од дрога и ја одбива вашата помош, тогаш најдобро е да се разделите. Зависниците често ги повлекуваат своите партнери во неволја, не можат да им понудат никаква сигурност и се склони кон лажење и изневера.
Замислив како е.
Идела со мене.Ми ја знаела ситуација, стресовите, нервозите, напнатоста.Знаеше дека користам нешто за да бидам океј.Никогаш не и признав со да или не.Никогаш пред нејзе не сум направил.Знаев дека ако тоа го направам пред нејзе ќе ја скршам психички.Таа се носеше со цела ситуација уште 2 месеца.Повеќе не можеше да издржи.И раскинав за да некогаш и негде можеби повторно да бидеме заедно.
Воедно тоа ми беше најтешкииот и најцрниот период во мојот живот.Имам големи дупки во моите сеќавања, но и длабоки рани и траги од истото.
Не го посакувам тоа никому.
И да, трева дувајте колку сакате.После секс еден џоинт, нешто жестоко и нешто благо е совршенство.Ако девојката знае да ужива.
Ама не пробувајте ништо што завршува на -ин