Ако ти е толку одличен оди тогаш патентирај го...хехе!!!Odlichen proekt!!!!!111!!
#hehe
Ако ти е толку одличен оди тогаш патентирај го...хехе!!!Odlichen proekt!!!!!111!!
#hehe
Се е тоа забегано. Луд народ.Ова и не е забегано толку, прогуглај какви се занимливости и несекојдневни работи има во светот , сигурна сум дека ке ти се сврти умот.
Пред малку гледав бизарни работи, најчудни телесни аномалии и болести кај деца и кај луѓе вопшто...што да ти кажам, утробава ми се преврти 360 степени, бљак.
Епа јбг, некој наместо мозок има камен во глава а некој носи камен НА глава...живот, јбг, сваштаСе е тоа забегано. Луд народ.
За што треба да се дискутира на оваа тема??Смешна работа или за плачење, незнам, но можеби па ако размислиме подобро, има и нешто позитивно ама кога би го носеле каменот за друга причина а не поради диета или за да влеземе во Гинисовата книга. Носејќи камен на глава нема да има искривени рбети, спондилози и кифози, нема да можеме да бленеме во телефоните, нема да фаќаме покемони и уште многу други бенефиции и тоа само од еден камен..хахахаххахаа
Овој 54 годишен човек носи камен на глава 4(четири)години и тоа замислете, каменот тежи 40 кгр. и се со цел за да ја достигне посакуваната телесна тежина и да влезе во Гинис.
Пред да започне со оваа "техника"имал 115 кгр. што е сепак многу за неговата висина од 163 цм. Почнал прво да носи камен од 15 кгр.тежина на глава првата година и изгубил 30 кгр.од телесната тежина а потоа продолжил со зголемување на тежината на каменот.
Еве ви идеја за слабеење ако не ви помагаат сите други диети, апчиња, чаеви и одења во сали за вежбање
Лелелеееееееее..опет ти.....абе стави ја во занимливости, кај сакаш тури ја да му.грфрмр.....За што треба да се дискутира на оваа тема??
па може некој од нас ќе ослабе и ќе сподели мислење ц ц ц...За што треба да се дискутира на оваа тема??
не мора никој да носи камен на глава ама можеме да знаеме дека има и побудали во светот од наспа може некој од нас ќе ослабе и ќе сподели мислење ц ц ц...
Зошто? Можеби на некој ќе му успее диетава ако ниедна до сега не успеала. Важно е да бидеме информирани.не мора никој да носи камен на глава ама можеме да знаеме дека има и побудали во светот од нас
Тоа и е поентата на сето ова ама сега ме налути овој нашиов @Makedonec и ми иде да го гаѓам со камењаЗошто? Можеби на некој ќе му успее диетава ако ниедна до сега не успеала. Важно е да бидеме информирани.
На оваа тема ќе ја пратиш дебелата другарка за да после можеш да се дружиш со неа кога ќе ослабе, иначе ти со дебели не се дружиш. Прво прашај ја дали сака на ненормален начин да ослабе.За што треба да се дискутира на оваа тема??