Па нема беш некои симптоми, ова е едно чудно нарушување каде нападите не се знае ни кога ни каде ни како ќе се појаватАха, па добро, се надевам некој ден ќе се дознае што точно е причината за тие напади и воопшто за создавањето на тој електрицитет во мозокот.
А да прашам уште ова. Отприлика има некои симптоми дека се повторува/појавува епилепсијата мислам за после 20 тата година, ме интересира за да знам да си изреагирам на време. Не ми се случило до сега ништо што би наликувало на таков напад само доста често знае да ме заболе главата толку силно што мислам дека во истиот момент ќе ми пукне.
Ух лошо. Како и да е фала во секој случај за информациите.Па нема беш некои симптоми, ова е едно чудно нарушување каде нападите не се знае ни кога ни каде ни како ќе се појават
Нема на што, тука сме. Можете да не посетете и на нашата страна или на соц. МрежиУх лошо. Како и да е фала во секој случај за информациите.
Ве следам и таму, од Битола или Прилеп бевте вие така?Нема на што, тука сме. Можете да не посетете и на нашата страна или на соц. Мрежи
Во прилеп сме, инаку низ цела држава функционираме, се со цел подобрување на свеста и квалитетот на живот на овие лицаВе следам и таму, од Битола или Прилеп бевте вие така?
Да да и мило ми е што има едно такво здружение, сепак епилепсијата не треба да биде пречка за понатамошниот живот на тие луѓе кои ете за жал имале таква среќа да се соочат со неа. Некаде дури се спомнува дека епилепсијата е болест на генијалците, баш поради тоа пребрзо работење на мозокот.Во прилеп сме, инаку низ цела држава функционираме, се со цел подобрување на свеста и квалитетот на живот на овие лица
Точно така баш ова НАРУШУВАЊЕ го имале многу генијалци и познати лица. Дел од нив се Александар Македонски, Цезар, Наполеон, Достоевски, Аристотел, Сократ, Питагора, Да Винчи и мн. другиДа да и мило ми е што има едно такво здружение, сепак епилепсијата не треба да биде пречка за понатамошниот живот на тие луѓе кои ете за жал имале таква среќа да се соочат со неа. Некаде дури се спомнува дека епилепсијата е болест на генијалците, баш поради тоа пребрзо работење на мозокот.