Ресторантот "Амрита" во Токио ќе биде место каде што гостите ќе можат да уживаат во јадењето потполно голи..ништо ново, има уште еден ваков ресторан во Мелбурн во Австралија, но во овој за да влезете треба да ги исполнувате нивните услови а тоа се, да немате вишок телесна тежина повеќе од 15 кгр., несмеете да имате тетоважа на тело и да не бидете постари од 60 год.
Вероватно ова пред влез ќе има посебно вработен персонал кој ќе ги мери и прегледува луѓето.
Најинтересно е што келнерите ќе бидат згодни момци со убави тела
Незнам дали сум до толку затуцана ама никогаш не би посакала да влезам во таков ресторан и додека јадам да гледам голи задници како ми проаѓаат пред очи Навистина не ја разбирам поентата за отварање на вакви ресторани...резервациите чинеле од 13о-260 долари.
Баш ме интересира дали некој од вас би имал желба да оди на јадење во нудистички ресторан
Вероватно ова пред влез ќе има посебно вработен персонал кој ќе ги мери и прегледува луѓето.
Најинтересно е што келнерите ќе бидат згодни момци со убави тела
Незнам дали сум до толку затуцана ама никогаш не би посакала да влезам во таков ресторан и додека јадам да гледам голи задници како ми проаѓаат пред очи Навистина не ја разбирам поентата за отварање на вакви ресторани...резервациите чинеле од 13о-260 долари.
Баш ме интересира дали некој од вас би имал желба да оди на јадење во нудистички ресторан