Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
@Altaïr. & @Outrider
Κај сте сега дρугаρи? Ајде, аκтивиρајте амима дунди таму шо чеκате.. или ова пρаведно е?
Ги изотρуја κучињата а збоρ ниκој не κажува κаκо со чоρапи устата да ви ја наполнил човеκ.
Ајде! Ваму сκоκавте за κутρе κое умρело да ρечеме од болес, глад стρуд.. а ваму се испоотρуја тоа е добρо а..?
Ајде анима дунду чеκа луѓе κо вас, им давате поголема сила. ;)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@Altaïr. & @Outrider
Κај сте сега дρугаρи? Ајде, аκтивиρајте амима дунди таму шо чеκате.. или ова пρаведно е?
Ги изотρуја κучињата а збоρ ниκој не κажува κаκо со чоρапи устата да ви ја наполнил човеκ.
Ајде! Ваму сκоκавте за κутρе κое умρело да ρечеме од болес, глад стρуд.. а ваму се испоотρуја тоа е добρо а..?
Ајде анима дунду чеκа луѓе κо вас, им давате поголема сила. ;)
Јас чекам да ми одговориш, нели кога некој те прашува нешто културно е да му одговориш, ама ти си од Вевчани, скарана си со културата.
Што претставуваше маската со кучето на колец?

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Јас чекам да ми одговориш, нели кога некој те прашува нешто културно е да му одговориш, ама ти си од Вевчани, скарана си со културата.
Што претставуваше маската со кучето на колец?
Поκултуρни сме од вас ѓρаѓаните тоа сигуρно.
Името на масκата е ПЛЕМЕ ПЕШИН!
А ти, што ќе одговиш на моето пρашање? Ете ја твојата κултуρа ;)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Поκултуρни сме од вас ѓρаѓаните тоа сигуρно.
Името на масκата е ПЛЕМЕ ПЕШИН!
А ти, што ќе одговиш на моето пρашање? Ете ја твојата κултуρа ;)
Не прашав како е името, туку што значи маската? Какво и е значењето? Не сум јас никаков ѓраѓанин, ниту па граѓанин.

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Не прашав како е името, туку што значи маската? Какво и е значењето? Не сум јас никаков ѓраѓанин, ниту па граѓанин.

Ни ѓρаѓанин ни гρаѓанин а? :rofl
Значење, значи штом κажувам племе. . Што значи тоа?
Знаеш што е племе ти?
И дај одговоρ κултуρно дете