Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Незнам кој свесен може да тврди дека на поликлиника Јане Сандански немале исправен апарат за мерење на притисок е лудило , потоа тврдењата за условите во клиниката за инфективна дека немат осветлување и дека персоналот бил нељубезен се крајно неточни . Таму има доста реновирано плус секогаш е на ниво на услужливост , а за стручност на кадар не сум копентентен да давам мислења нека му ја мислат креаторите на образовниот систем.
И во студентски дом Гоце Делчев има доста реновирано. :pusi

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
:rofl
Ти реков не требаше да влагаш у администрација... Пари клаваат у сметката :D

Виктор , кажи ми што е реновирано? Потоа прашај некој кој цела младост ја поминал киснејќи по клиники само затоа што нема добиено соодветно лекување па мора да се туфка по шалтери, цел административен апарат да го научи од хирург до кафекуварка.

• Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Може малку не е убаво ова од моја страна но кој идиот сум :)
Одиме со мајка ми до турската болница и со таксито поминуваме баш од страната на Гоце Делчев домот, само што јас знаев дека е таму некаде но појма немав дека е баш таа зграда. И го гледам така запуштен, со залепени постери на прозорците, некаде скршени абе катастрофа и со сиот памет го прашувам таксистот. -Добро бе кога направиле волкави згради за циганите? :) Малку ми се насмеа ама ништо страшно, битно си дознав дека тоа е всушност студентскиот дом :)

Последна промена:

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Може малку не е убаво е ова од моја страна но кој идиот сум :)
Одиме со мајка ми до турската болница и со таксито поминуваме баш од страната на Гоце Делчев домот, само што јас знаев дека е таму некаде но појма немав дека е баш таа зграда. И го гледам така запуштен, со залепени постери на прозорците, некаде скршени абе катастрофа и со сиот памет го прашувам таксистот. -Добро бе кога направиле волкави згради за циганите? :) Малку ми се насмеа ама ништо страшно, битно си дознав дека тоа е всушност студентскиот дом :)
(facepalm) Ita Ita(facepalm)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Јас не знам зошто се замараат со небитни ликови како Виктор К коа не можеш да му докажеш како е што е, едноставно игнорирај го. Но, од друга страна треба повеќе да се обрни внимание на опозицијата која ја имаме и наидов на информации дека пред таа партија и македонците и албанците се еднакви и здравје госпо (ако дојдат на власт) младите дечиња од најрана возраст да учат албански.... мислам хеј!

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
:rofl
Ти реков не требаше да влагаш у администрација... Пари клаваат у сметката :D

Виктор , кажи ми што е реновирано? Потоа прашај некој кој цела младост ја поминал киснејќи по клиники само затоа што нема добиено соодветно лекување па мора да се туфка по шалтери, цел административен апарат да го научи од хирург до кафекуварка.
Ја ќе ти кажам што е реновирано, WC то. :D Ама сериозно последен пат кога бев беше баш средено, а пред тоа кога бев татко ми го поплави му се скрши цевка и цел влез на инфективно беше во вода плус тој од глава до пети, колку му се смеев тогаш :rofl и уште ми е смешно кога ќе се сетам :rofl

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
СДП некој кој ке биде добар и кој ке ми каже бабин лек да се смирам малку од неправдиниве околу мене зш само таков лек може да ми помогне.. Другото може да ме доуништи. . . :mad:ladno:place(:|