|Анкета| Промена на корисничко име

Да остане ли опцијата за своерачна промена на корисничко име?

• Вкупно гласале
    32

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
И што ако променам? Ќе се збуниш дека не сум јас? Исто ќе биде како и досега, ќе видиш дека сум променил и готово.
За некој членови,меѓу кој си и ти можам по самиот текст да ги препознаам.Ти секогаш си одмерен и внимателен,не избрзуваш,имаш пристоен речник,првин ќе сослушаш па ќе дадеш мислење,џентлменски се однесуваш со девојките,не поставуваш непромислени прашања,секогаш културен.
Така да,ниту никот ми е потребен за да те препознаам.
Но,на новите членови ќе им треба мало истражување.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
За некој членови,меѓу кој си и ти можам по самиот текст да ги препознаам.Ти секогаш си одмерен и внимателен,не избрзуваш,имаш пристоен речник,првин ќе сослушаш па ќе дадеш мислење,џентлменски се однесуваш со девојките,не поставуваш непромислени прашања,секогаш културен.
Така да,ниту никот ми е потребен за да те препознаам.
Но,на новите членови ќе им треба мало истражување.
Ае конечно некој да погоди каков сум. :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Што се однесува за мене, ако воопшто некого го интересира(во што се сомневам)досега знеав кој сте и што сте но ако вака продолжи верувај дека тешко ке ми оди....а немам намера да паметам членови кои менуваат никови......кога ке видам дека на пр.Оутрајдерон пишал нешто одма очи ми се укопуваа,дали Алф,Абрахас,Анхис,Мелпомена,Електра.....овие имиња се веќе длабоко всадени во мојата меморија заедно со мое размислување за нив и се га оддеднаш ги нема.......ај можеби до мене е фелерот,гледам дека несакате да промените нешто а и веке е касно, некои членови веке ја употребија оваа опција.
@--Анхис-- три пати досега си го има сменато никот :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@--Анхис-- три пати досега си го има сменато никот :zelen
Јас знам само за еден претходно,Аркантос мислам..пак некако се слични и можам да го паметам и оставил некој белег во мене по кој ке го паметам,а ако го смени сега пак нема да ми биде веке интересен.Многу битно,нели:)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
аркантос->асклепиј->анхис
И јас сменив два пати ник, ова ми е трет ник. И alf смени ник.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
аркантос->асклепиј->анхис
И јас сменив два пати ник, ова ми е трет ник. И alf смени ник.
Незнам што задоволство ви причинува тоа, ај да смените нешто друго хахахха...се шалам...а кои беа твои никови претходно?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
РАТНА НОГА:nerd

Промената на корисничкото име не е новост. Новост е начинот на кој тоа се менува. До сега требаше кај админот преку конверзација да бараш да се смени и да чекаш како за вадење пасош, а сега можеш сам да си го смениш. Сега ќе има помалку ,каша попара' затоа што сега само еднаш годишно може да се промени, а тогаш можеше повеќе пати во годината.
Пред некоја страна прочитав мислење (да не цитирам сега) дека кога ќе дојде нов член или ќе се врати некој стар ќе се изгуби. Форумот како место за дискусија и забава треба постојано да оди напред, а промените на него прават да има новости и да биде интересно а не да биде едно исти и монотоно. Тој што ќе стане нов член се приклучува во дискусиите и се прилагодува на она што го има на форумот и нема што да го буни. Тие што се заспале и сега се враќаат кое право го имаат за да се бунат дали форумот се измешал или не????????? Тие што се активни не можат да чекаат две години за да се врати некој за да сменат ник, аватар или потпис за да тој да не биде збркан во содржините.
Има тема каде се запишува кој во што го променил никот, има admin кој ги известува промените и не сме премногу за да не знаеме кој е кој.