Na forumov sekoj den e skara denОтиде цел форум на скара
Na forumov sekoj den e skara denОтиде цел форум на скара
Ти изгоре месото?Никогаш, никогаш... сум немал погрд 1 мај.
Ми изгоре... еве со кисело млеко се мачкамТи изгоре месото?
Само со битолско, немој со други.Ми изгоре... еве со кисело млеко се мачкам
Бог нека ти е на помош со толку предрасуди.Фала богу што нема секој ден први мај и народов или стока од народ(чест не исклучоци)што не оди на излети оти ке се затрупаме во ѓубре, неме да се види кај е трева кај е улица,само празни пластични чаши и кесиња,пластични шишиња нарочито на излетничкиве места каде се шиптарине...Македонијо земјо моја мила,со каков народ си арна си била!
Реков чест на исклучоци,но да беше вчера во Сарај верувај ми за глава ќе се фатеше, цело друштво што бевме останавме згрозени од глетката,срамота, само тоа че кажам, нетреба повеќе да коментираме.Бог нека ти е на помош со толку предрасуди.
Не е точно.
Токму вчера бев во дружба со Албанци, кои покрај тоа што не направија никаков неред, дури и ни помогнаа да го суредиме нашиот неред.
Не, ти кажа, апострофира, нагласи, дека особено местата на кои се движеле ******* биле уништени.Реков чест на исклучоци,но да беше вчера во Сарај верувај ми за глава ќе се фатеше, цело друштво што бевме останавме згрозени од глетката,срамота, само тоа че кажам, нетреба повеќе да коментираме.