комплимент не е чиста вистинаЗнам, често го слушам тој комплимент.
Од каде знаеш можеби за мене е, јас сум толку паметен што попаметен не може да сум. Интелигенцијата ми е на високо ниво и тоа луѓето знаат да го препознаат, на следните избори ќе се кандидирам за претседател и со мојата голема интелигенција ќе ја однесам земјава на прав пат. Ти на пример ем си несреќна ем не си интелигентна, ама добро не е секој паметен како мене, истовремено и убав.комплимент не е чиста вистина
Браво лепотане, барем знаеш да ме изнасмееш, за тоа те бива а за друго.........Од каде знаеш можеби за мене е, јас сум толку паметен што попаметен не може да сум. Интелигенцијата ми е на високо ниво и тоа луѓето знаат да го препознаат, на следните избори ќе се кандидирам за претседател и со мојата голема интелигенција ќе ја однесам земјава на прав пат. Ти на пример ем си несреќна ем не си интелигентна, ама добро не е секој паметен како мене, истовремено и убав.
Не знам зошто се смееш, нема потреба. Знам дека сакаш да си паметна како мене ама не можеш, ти останува да се смееш за да не паднеш во депресија.Браво лепотане, барем знаеш да ме изнасмееш, за тоа те бива а за друго.........
Од промаја ќе да е.Mnogu imam potreba od vash sovet..taka znachi ja imav odnosi pred 2 nedeli i ovie 2-3 dena prokrvarev ama neshto kako kafeava boja a i napraviv test za bremenost negativen e od shto moze da e toa da ne e od shto sum nastinata ili..?
Samo prshav, i imam potreba od sovet,a nemav potreba od tvoite glupostiОд промаја ќе да е.
Сигурно е од настинка не се плаши. Настинката е опасна работа, јас еднаш кога бев настинат не можев од кревет да станам и носот ми течеше.Mnogu imam potreba od vash sovet..taka znachi ja imav odnosi pred 2 nedeli i ovie 2-3 dena prokrvarev ama neshto kako kafeava boja a i napraviv test za bremenost negativen e od shto moze da e toa da ne e od shto sum nastinata ili..?
Ама на нејзе не и тече носот бре:Сигурно е од настинка не се плаши. Настинката е опасна работа, јас еднаш кога бев настинат не можев од кревет да станам и носот ми течеше.