Сакам да кажам/Сакам да прашам

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Пошо седам у дневна со лаптоп и мора да трпам турски серии ( да ги слушам де ) најјако ми е каа ќе слушнам македонска песна на турска серија. Абе ми се иде да се помочам од смеа од глупостариите македонски ..

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Дали е срамота да не носиш штикли? Јас во мојот живот долг четвртина век сеуште не можам да укапирам зошто е срамота ако не сакаш и не носиш штикли.
Не е срамота. Еве јас не носам :zelen

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Како ме насмеа и расположи малиов,и пеење,и играње,абе толку се соживеа со песнава...браво,дефинитивно мој херој во денов
smiley-gen053.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: Electra and JaMi

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Како ме насмеа и расположи малиов,и пеење,и играње,абе толку се соживеа со песнава...браво,дефинитивно мој херој во денов
smiley-gen053.gif

Го гледав и слушав пред некој ден,душата ми ја наполни ангел мал!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Дали е срамота да не носиш штикли? Јас во мојот живот долг четвртина век сеуште не можам да укапирам зошто е срамота ако не сакаш и не носиш штикли.
јас во животов само еднаш имам облечено штикли и никогаш повеќе нема да облечам. Полжавот беше побрз од мене, од т мобиле зградата на плоштад до таксистите исто така на плоштад ми требаа 40 минути додека стигнам. Секоја чест на тие што ги носат ама сепак мислам дека не се за сите и не би требало ни малку да биде срамно или чудно зашто некои не носат или не сакаат да ги носат. Ама тоа ти е балкански менталитет ако не си ко нив си чудак, па децана си ги искршија нозете...

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
јас во животов само еднаш имам облечено штикли и никогаш повеќе нема да облечам. Полжавот беше побрз од мене, од т мобиле зградата на плоштад до таксистите исто така на плоштад ми требаа 40 минути додека стигнам. Секоја чест на тие што ги носат ама сепак мислам дека не се за сите и не би требало ни малку да биде срамно или чудно зашто некои не носат или не сакаат да ги носат. Ама тоа ти е балкански менталитет ако не си ко нив си чудак, па децана си ги искршија нозете...
Колку цм беа високи ?15ка или 12ка?