А од кај испадна после 3 ти? Ја спомнав после празниците ама само за до крст кој што сака, а за собиранкава друга приказна си е тоа
Одговара. За место може некаде во дебар маало некако таму ми се така поопуштени или што знам некаде низ центар само да не е кеј многу фенси е таму, или дај некој предлог и ти ама конкретенВи одговара ли 26-ти
место: мој предлог е некое кафанче во поопуштена атмосфера да се упознаеме
Еквестријан? Лезет? Домини?Одговара. За место може некаде во дебар маало некако таму ми се така поопуштени или што знам некаде низ центар само да не е кеј многу фенси е таму, или дај некој предлог и ти ама конкретен
Немам појма кај се ама нема везе вајда до 26 ти ќе дознаамЕквестријан? Лезет? Домини?
Еквестријан е во Аеродром - ако бидеме помалку луѓе местото е наксовршено пријатна атмосфера и ниски цени а храната им е врвНемам појма кај се ама нема везе вајда до 26 ти ќе дознаам
Храната? Па нели само на кафе?Еквестријан е во Аеродром - ако бидеме помалку луѓе местото е наксовршено пријатна атмосфера и ниски цени а храната им е врв
Лезет - кај Железничка спроти веро
Домини - ако сме повеќе луѓе цените се така така збутано е малце во Пролет
Сеедно Еквестријан е баш она кафич но и храна служатХраната? Па нели само на кафе?
Дај некој предлог со кафичи
Има време до 26 ти да се надеваме дека ќе се пријават ако не ние ќе си се дружиме, ама ја нема да јадам пошто обично секогаш кога јадам надвор ко прасе станувамСеедно Еквестријан е баш она кафич но и храна служат
само изгледа дека кандидати за собиранка сме само јас и ти :/ другиве не сакаат да не дружат
Епа седнете внатре и јади внатре.Има време до 26 ти да се надеваме дека ќе се пријават ако не ние ќе си се дружиме, ама ја нема да јадам пошто обично секогаш кога јадам надвор ко прасе станувам