Сакам да кажам/Сакам да прашам

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Ако на некој уште не му е јасно како го оштетија Вардар
тоа е сепак сме нели мала држава.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Бил 1-ви мај, имало птичји грип.
Гајле ми е. Ни скара прам, ни летам.

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Следниот пат дозволете му на патнерот да сврши во вас, за да не се прашувате потоа дали сте трудни на форумот. Ние не сме гинеколози, ама може да ѕирниме. Така да среќен први мај, се надевам дека не седевте на тревата, зашто може да затрудните. И тоа од оној ветрот: ебиветер. И да јебали вас ѕвезди, точки и останатата интерпункција заедно. Мир црнчуги

Sent from my ST21i using Tapatalk

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
@Frank јеботе ветер тебе, се гледа.
Инаку пак ќе ти кажам, форум е за дискусија .. па може да си прашаат што сакаат.
However .. ако јебала не нас интерпункција и остало, ај види си колку пати ја искористи во твојот пост. Тебе шо треба да ти направи ?

Sent from my pudding using плејтоваќа.

• Ми се допаѓа

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Следниот пат дозволете му на патнерот да сврши во вас, за да не се прашувате потоа дали сте трудни на форумот. Ние не сме гинеколози, ама може да ѕирниме. Така да среќен први мај, се надевам дека не седевте на тревата, зашто може да затрудните. И тоа од оној ветрот: ебиветер. И да јебали вас ѕвезди, точки и останатата интерпункција заедно. Мир црнчуги

Абе Франк па у паника многу гледаат кај пишуваат кого прашуваат, ама и да не разберете и да ви е сето тоа чудно ве разбирам пошто сепак никогаш нема да разберете што значи да си во исчекување дали во тебе носиш друг живот или не.

• Ми се допаѓа

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Абе Франк па у паника многу гледаат кај пишуваат кого прашуваат, ама и да не разберете и да ви е сето тоа чудно ве разбирам пошто сепак никогаш нема да разберете што значи да си во исчекување дали во тебе носиш друг живот или не.
Некако е чудно да прашувам на форум такви работи. Ама затоа ќе вработиме гинеколог тука. А добро, имаме и за спб. Јас сум експерт за птичји грип.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Океј. Да прашам што се случи со едно дете во хирошима во четрспета, живо е?
Или па да одам до јапонска амбасада. Или да ги замолам американците овојпат да го убијат, да не го мислам.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Некако е чудно да прашувам на форум такви работи. Ама затоа ќе вработиме гинеколог тука. А добро, имаме и за спб. Јас сум експерт за птичји грип.

Не, ти си експерт за спамање постови од твитер на фб/форум.
Ја коа викам дека 90% од луѓето шо ги познавам шо користат твитер се тапа, или па твитерот ги отапува.

• Ми се допаѓа

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
Не, ти си експерт за спамање постови од твитер на фб/форум.
Ја коа викам дека 90% од луѓето шо ги познавам шо користат твитер се тапа, или па твитерот ги отапува.
Истото го мислам за форумските богови и божици. А тоа што користам јас како тоалетна е мој проблем. Технологијата е напредна и секој може да откаже претплата на друштвените мрежи. Демократија го викаат тоа на запад.