Секс - со или без заштита?

Odette

Истакнат Член
6 јули 2013
25
7
303
Скопје
Почесто со, поретко без. Ептен сум плашливка и мислам дека дури и да ми подзакасни циклусот ден-два, во глава си вртам милион филмови „што би било кога би било“, па некако не би си дозволила да биде без заштита, барем не засега. :D

А, сакав да прашам - неодамна ги забележав кондомиве и ме интересира дали некој ги користи, дали се безбедни и сл. (wasntme)
529335_2073500933479_965762505_n.jpg

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Ако имам one night stand како може без заштита, арно ама хпв вирусот се пренесува од допир на гениталните органи така да многу е лесно да се закачи, и 90 посто од луѓето го имаат но не секаде прави проблеми....така што секогаш треба да се користи заштита доколку не го познавате партнерот, доколку имате повеќе партнери, учествувате во оргии некакви и слично. Инаку во врска доколку сте доволно долго можете без заштита нели , како си сакате.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Почесто со, поретко без. Ептен сум плашливка и мислам дека дури и да ми подзакасни циклусот ден-два, во глава си вртам милион филмови „што би било кога би било“, па некако не би си дозволила да биде без заштита, барем не засега. :D

:unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

Odette

Истакнат Член
6 јули 2013
25
7
303
Скопје
Што кажав погрешно на пример, та толку се фати за моево мислење !?
Се случило два-три пати без заштита кога сме биле во тесно и тоа е тоа, не би сакала повеќе да се повторуваат незаштитените односи без разлика на тоа што имам долга врска. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: МиГ 21 and Хоуп*

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Што кажав погрешно на пример, та толку се фати за моево мислење !?
Се случило два-три пати без заштита кога сме биле во тесно и тоа е тоа, не би сакала повеќе да се повторуваат незаштитените односи без разлика на тоа што имам долга врска. :)
Ми нема смисла напишаното. Во две реченици кажуваш две спротивни работи затоа таква моја реакција.

Odette

Истакнат Член
6 јули 2013
25
7
303
Скопје
Ми нема смисла напишаното. Во две реченици кажуваш две спротивни работи затоа таква моја реакција.
Па јасно е зошто е напишано токму така уште со втората реченица, немаше потреба од ролање очи и цитирање, ама ајде.

SomeoneSpecial

Истакнат Член
15 август 2013
23
18
103
Со заштита несакам да закачам некоја сексуално пренослива болест или несакана бременост!