Сакам да кажам/Сакам да прашам

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Ама сте глупи значи ви се чудам. Не ми чини животот тука и ќе си се вратам во Македонија, тоа сакав да кажам,не виткам и не пакувам ништо јас ко сакам да го кажам.
А што имаме ние со твојот живот? треба да добиеш согласност од нас да се вратиш тука?
Одма ти начурли се :) Па така де,Македонија не ви чинела,ова било,она било,демек на сите другите нас цвета ни животот.
Ако Македонија ти чинеше кој м.п.о. го бараше во Белгија?
ТИЕ ШО МЕ САКААТ КЕРС Е ТАКА ДА ЗНАЕШ
Амори прво стај слика од тебе после збори
и блокирајте ме . гајле ми е.
Можеби те сакаат надвор од форум, ама овде ретко кој ти фрла слама. Овде си дежурна тема за разговор.
Имаше своевремено на стартот на форумот, се договаравме за еден час сите активни членови да ги стаиме личните слики како аватари. Интересно...
И гостиварката ја е*а ја избриша темата :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Чувството коа си ја пееш Whole lota love од Led Zeppelin а се осеќаш ко Jeff Buckley и молиш бога да спасиш жива глава.
Ти ибам глупата проценка на водни струи, курташачењето демек све е возможно. Се осеќам ко Robinson Crusoe - himself.

Ај ќе се самоцитирам пошо alba ја мрзи да сврти пар страници наназад.

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
ТИЕ ШО МЕ САКААТ КЕРС Е ТАКА ДА ЗНАЕШ

Амори прво стај слика од тебе после збори
и блокирајте ме . гајле ми е.

:D
DOKOGA VAKA?

Срцке не ме брани. Господ гледа , не забрава. Остај ја.
Требало на време да гледа, сега некако касно е.:D
Една тужба му должиш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lady* and Aquarius

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
А да.....да не цитирам погоре.....Ова е форум, и секој форумџија има право да пишува каде сака, колку сака (се додека напишаното не се судира со правила на форум)...
Аватарот секој сам го избира, тоа дали ќе стави своја слика или од некој друг е исто сопствено право на избор. извинете, ама сите не можиме да спориме дали постоел Господ, каде можам да најдам гуртни за ролери,колку витамини има во тревата, сонував риби - дали сум трудна?
Право на избор луѓе.....Читајте каде сакате, пишувајте каде сакате. Ако некој ве нервира блокирајте го.

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ама сте глупи значи ви се чудам. Не ми чини животот тука и ќе си се вратам во Македонија, тоа сакав да кажам,не виткам и не пакувам ништо јас ко сакам да го кажам.

(facepalm)
ми тргна денеска изгледа .. :D
оооо сестро златна, ам шо туку брзаш, види убо читни малце погоре подолу..
ко прво и најважно ме цитираш за нешто што не ни беше упатено до тебе
како второ и уште поважно, ко ќе размислиш(ако сакаш нормално) ќе сфатиш дека уствари коментаров ти одеше во прилог.да не можело човек арен да биде..
и да, поарно форумска лепотица отколку фрик оф д јиар.

а за друго, не би цитирала никого...единствено ќе кажам дека онаа „слобода“ што сите онака чукајќи се во гради, ја пропагираат по форумов....умре!

• Ми се допаѓа
Реакции: Badgirl

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
а за друго, не би цитирала никого...единствено ќе кажам дека онаа „слобода“ што сите онака чукајќи се во гради, ја пропагираат по форумов....умре!

Не ни постоеше.
Само што не сите секогаш и во исто време признаваат.
А тоа е нормална работа.

Човекот е човечки да се предомислува,да менува мислење,исто е и човечки изгледа да го фака правецот онака како што дува ветрот.
А башка и форум е,односно комуникација преку напишани зборови,а кога би се слушнало нечие мислење понекогаш може и ептен да се промени значењето.
Кога некако се претставуваме,нормално е ваљда да и отпосле или да го ,,браниме,,својот настап,кој знае,можеби еден ден ке си се смееме за нешто што порано сме сметале дека ептен добро сме го направиле,можеби пак и ке се гордееме....
Ама никако не ми е сватливо и никогаш нема да ми биде,градењето на мислење на основа на рекла казала муабети,занемарувајки го она што очите ни гледаат.
Оти демек
Будала се приспособува на другите. Паметен ги приспособува другите на себе. А мудриот знае кога да биде паметен а кога будала.
И откако ги има ваквите мисли на претек,сите вежбаме мудрување место аеробик.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13