Сакам да кажам/Сакам да прашам

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Постои соврешна девојка!
Паметна, убава, згодна, смисла за хумор!
Црн тен, црна коса, цел живот вежба и се храни здраво, и гради и задник таман, згора на се, има завршено медицина и веќе работи како докторка 29 години, а личи на 22-23...ауууууууу!

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
Постои соврешна девојка!
Црн тен, црна коса, цел живот вежба и се храни здраво, и гради и задник таман, згора на се, има завршено медицина и веќе работи како докторка 29 години, а личи на 22-23...ауууууууу!

Ехеее, а не веруваше дека постои??
А јас што сум? :giggle
хаха се шалам.
Муабетот ми е дека постои совршена девојка и совршен дечко за секој еден од нас... единствено прашање на време е кога ќе го спознаеме совршенството : )
И совршена е зошто тоа е твоја перцепција за совршенство, во нечии други очи таа е далеку од совршена, и се така во круг.. за сите..
совршенство има и нема... :D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ми се патува. Ми се иде во природа. Со шатор и плинско. Ми се плива. Во разбранет океан. Ми се истражува планетава.
Едно од најинспиративните клипчиња што ги имам видено е ова:

Oh, and one more thing... wise men talk because they have something to say; fools because they have to say something.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
некој да не знае некоја продавница за РИБОК во мак. ???:)
images

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Како можев да се успијам и да задоцнам на работа и то цел час,а ставив неколку аларми.:unsure
Интересен почеток на неделава, нема што.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Како можев да се успијам и да задоцнам на работа и то цел час,а ставив неколку аларми.:unsure
Интересен почеток на неделава, нема што.
Е ај на здравје почетоков понеделнички...:giggle
А јас пак станав кај 5 и си велам леле убавини недела е ќе си се изнаспијам :sleep ...и еве ти го алармот по час и пол ....

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Ехеее, а не веруваше дека постои??
А јас што сум? :giggle
хаха се шалам.
Муабетот ми е дека постои совршена девојка и совршен дечко за секој еден од нас... единствено прашање на време е кога ќе го спознаеме совршенството : )
И совршена е зошто тоа е твоја перцепција за совршенство, во нечии други очи таа е далеку од совршена, и се така во круг.. за сите..
совршенство има и нема... :D

Не бев сретнал до сега, а во умот си имав ставено дека тоа е совршенство, ова да ти нема ни една мана, обично другите се ги исполнуваа по 70-80% условите, ова се бе...преубава, презгодна, па и паметна и неверојатна смисла за хумор и многу друштвена :frantic
EPIC!

steppenwolf

Староседелец
12 декември 2012
335
489
1,063
Скопје
Постои соврешна девојка!

Само запамти: No matter how good she looks, someone somewhere is tired of her shit.

:gjavol