Сакам да кажам/Сакам да прашам

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Не заземам страни, ама интересно ми е што секогаш Mелпомена велиш дека не се занимаваш со лични податоци на другите, а всушност во другите теми го докажуваш спротивното. Се` знаеш за секого, како дневник да водиш. Извини мел, ама така е. (nod)

• Ми се допаѓа
Реакции: 4FUN and Mila Kunis

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Најјак викенд овуј годину
фала ви на сфи инволвирани у сфе тој : )

...и да, скопјани,,мноо сте нервози возачи,калм даун,чилаут,мноо сте нервозни и стегнати,орајт не сфи, ама веќином

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
СДК се вратив од Струга, незаборавно си поминав всушност не знам со кои зборови да го опишам тоа што го доживеав:)
Сите толку многу се зближивме и функциониравме ко едно големо семејство, на последната вежба споделувавме чувства и емоции,очекувања... плачевме од среќа, сите имаме поминато низ истото, кога и кажував на мама очите со солзи ми се полнеа :place Заминав само со едно девојче штого познавам, сега имам +10добри пријатели и повеќе од 40-50 познаници :)
Се убаво организирано, исполнето време, дружба, предавања...

Доколку некој не знае станува збор за ЦКА-ПХВ работилница.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Значи не секого,туку само цитиранава членка ја интересира :D

За неговиот не,но за мојот и те како, а појма неам зошто?(think)

За твојот?
Немам потреба да речам не,не ми смета да мислиш дека ме интересира :)
Убаво е човек да си има бујна фантазија

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Не заземам страни, ама интересно ми е што секогаш Mелпомена велиш дека не се занимаваш со лични податоци на другите, а всушност во другите теми го докажуваш спротивното. Се` знаеш за секого, како дневник да водиш. Извини мел, ама така е. (nod)

Знам она што е изложено на форумот,нема потреба од извинување.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
За твојот?
Немам потреба да речам не,не ми смета да мислиш дека ме интересира :)
Убаво е човек да си има бујна фантазија

Нема потреба да се докажувам, нашите дискусии сведочат за тоа :D

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје

Ај да пишеш нешто за некој што го пишал пред ден,два,три па макар и една недела, ок е нели ни останало во свежо сеќавање...ама да пишеш нешто за некој а тоа нешто да го извадиш од нафталин,е тоа е....феномен:D

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ај да пишеш нешто за некој што го пишал пред ден,два,три па макар и една недела, ок е нели ни останало во свежо сеќавање...ама да пишеш нешто за некој а тоа нешто да го извадиш од нафталин,е тоа е....феномен:D

Е,но не е заинтересираност за личниот живот на некого.Ама со што да се сфати?:)
Башка си ја наполни темата со офф топици,се надеваме дека нема да не испоказниш овој пат затоа што апла истото го правиш и ти.
Овој пат неможе да ти биде одбранбен механизам бришењето на сопствените мислења оти не е пишано во период кога има четворица членови на форумот,па никој не видел.
А и да доделиш казнени поени,одамна не претставуваат репер.
Ама ке се најде повторно некој изум,а во краен случај глувчешката дупка имаш покажано дека знаеш кај се наога.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: Kaarikuto and slb_bobo