Не заземам страни, ама интересно ми е што секогаш Mелпомена велиш дека не се занимаваш со лични податоци на другите, а всушност во другите теми го докажуваш спротивното. Се` знаеш за секого, како дневник да водиш. Извини мел, ама така е.
Значи не секого,туку само цитиранава членка ја интересира
За неговиот не,но за мојот и те како, а појма неам зошто?
Не заземам страни, ама интересно ми е што секогаш Mелпомена велиш дека не се занимаваш со лични податоци на другите, а всушност во другите теми го докажуваш спротивното. Се` знаеш за секого, како дневник да водиш. Извини мел, ама така е.
За твојот?
Немам потреба да речам не,не ми смета да мислиш дека ме интересира
Убаво е човек да си има бујна фантазија
Ај да пишеш нешто за некој што го пишал пред ден,два,три па макар и една недела, ок е нели ни останало во свежо сеќавање...ама да пишеш нешто за некој а тоа нешто да го извадиш од нафталин,е тоа е....феномен
Ама со што да се сфати?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ама ке се најде повторно некој изум