Сакам да кажам/Сакам да прашам

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Изгледа дека засега е (достапно) само за профилите кои користат англиски јазик, а не македонски/руски.

u7PfRnj.png

hT11SAt.png
Епа промени на Инглиш, да го :cenzura .
Јас затоа си користам Американ Инглиш и немам гајле. Ем преводот не е крш, ем одма ти стигаат новите опции. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
СДП Ако и пратиш покана за пријател на фејсбук и автоматски ја следиш,дали ако те одбие автоматски престануваш да ја следиш?
И зошто не сум баш упатен со следењево,еден другар вика дека може не и ни стига понудата за пријателството,да си прашам:Уопште стига ли?

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Јас одам на роденден а вие шо сакате прајте хехехе се шалам...Имајте пријатна вечер убави мои форумџии... :)

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Тебе Trajche ти беше братучед Раде Стојановиќ? Изгледа се враќа во репрезентација, стискам палци да се врати. линк

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Тебе Trajche ти беше братучед Раде Стојановиќ? Изгледа се враќа во репрезентација, стискам палци да се врати. линк

Добро паметиш :) Не знам не сум се слушнал со нив 3-4 месеци може деновиве да направам еден телефонски разговор и да знам колку е точно.

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Си го покажаа домашното воспитување...сељачишта!

Damn, каква нервоза ми дојде. Ем гад ми е од народов наш, ем од вакви од мажи. Колку би ми било мило утре да видам клип од истиве п:cenzuraи како ги е:cenzuraт во г:cenzuraз и нив и нивните мајки и сестри и ќерќи, ако ги имаат.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi