Сакам да кажам/Сакам да прашам

Реми

Староседелец
18 февруари 2012
542
957
1,093
У близина
Се осеќам разочарано... Смуртено како времево со еден тон слободно време и немање волја ни да прднам. Ете, тоа е таа колатерна штета. Тивка, но неизбежна. Се осеќам и засрамено. Поради многу причини и неволји што ги создадов, немам сила да се извлечам од нив. Духовно и материјално. Се осеќам и мелахоночно, со груба насмевка затоа што луѓето свикнале дека мора да е запечатена под нос. Се жалам и од тоа, а не сакам. Тоа не сакам почна да го надвладува сакам, а двете ѓаволчиња на моите раменици се буцкаат и кладат, барајќи начин како да ме дотепаат. :(

crvenkapa

Староседелец
15 јануари 2013
235
593
1,093
ZmajChe и јас би сакал да прочитам некој од текстовите, штета би било да не се сподели :)

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
Ова е пред Паралиа, Олимпик Бич и Катерини ако не се лажам ?
Па не баш ама у близина си :sreken измеѓу Ханиоти и Пефкохори се наоѓа и местово ми е стварно топ, јас не сум била во Грција никогаш, затоа и сум воодушевена изгледа еве ти линк бујрум http://www.goldenbay.mk/

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Ај можеш бар еден расказ да ставиш овде,
онака ме интересира за што и како пишуваш:)
Ако неможе пак е во ред.
ZmajChe и јас би сакал да прочитам некој од текстовите, штета би било да не се сподели :)

Тука имаТ нешо :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Дај бе луѓе не отварајте теми за астрологија ко вирус некој се шират на форумов,а дискусии никакви околу тоа.
Без врска се.
Нема за што немаме хороскоп.
Најдоброто е што врска нема сето тоа.
Некој кој работи во биро позади ПЦ добива задача да состави таков хороскоп и тоа се објавува.
И ние го читаме овде и единствениот коментар кој може да го дадеме е:
-ТОЧНО се ми е погодено
-НЕТОЧНО,ништо не ми е погодено.

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Дај бе луѓе не отварајте теми за астрологија ко вирус некој се шират на форумов,а дискусии никакви околу тоа.
Без врска се.
Нема за што немаме хороскоп.
Најдоброто е што врска нема сето тоа.
Некој кој работи во биро позади ПЦ добива задача да состави таков хороскоп и тоа се објавува.
И не го читаме овде и единствениот коментар кој може да го дадеме е:
-ТОЧНО се ми е погодено
-НЕТОЧНО,ништо не ми е погодено.
абеее.....таквите луѓе што не веруваат неможат да се поврзат со универзумот
со планетите....ако веруваме го хороскопот...се ќе ни се случи и ќе бидеме најјаки и најдобри....
нема заебанција околу хороскопот...значи се што кажано е точно...таму нема грешки.....:zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
абеее.....таквите луѓе што не веруваат неможат да се поврзат со универзумот
со планетите....ако веруваме го хороскопот...се ќе ни се случи и ќе бидеме најјаки и најдобри....
нема заебанција околу хороскопот...значи се што кажано е точно...таму нема грешки.....:zelen
Ќути што да ти расправам.

• Ми се допаѓа
Реакции: cakar_ulav