Сакам да ти кажам.... (љубовна исповедувачница)

Luisana12

Полноправен Член
4 мај 2013
64
40
18
Сакам да ти кажаам дека ми значиш и дека си личност што жалаам што ја изгубив.Ми недостигаат твоите бакнежи и прегратки,твојата насмевка..твоето се.Знај дека секогаш ке имаш посебно место во моето срце.Би сакала да се вратаат времињата кога бевме заедно и се беше толку лесно и убаво.Сега имаш друга која е покрај тебе,поубава и сигурно повеќе ја сакаш.Вчера те видов со неа,гушнати и среќни.Ти посакуваам се најубаво и да бидеш многу среќен,се надеваам дека таа ке те усреќи како што неможев јас.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ghtalpo

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Прв мој пост на темава, ама морам да се искажам, мислам дека ќе ми олесни...
Половина година јас и мој другар се посветивме на градење кариера тој во еден правец јас во друг, работиме на себе секој ден се надоградуваме, едуцираме, применуваме, шириме позитивна енергија околу нас(ова од други го кажуваат) АМА, пола година кога си збориме сеа немаме фатено девојка и двајцата, според нас е тоа малку подолг период да не кажам ко да постиме да му се невиди, правиме муабети со други зошто е тоа така, поголемиот дел ни рекоа дека женските немаат доволно самодоверба да ни пријдат колку е тоа точно не знам, друго и демек не сме отварале простор и као да сме биле издигнати...ХМ?! Се чудам на моменти,а ипак немам доволно време да размислувам на таа тема, сепак ми фали овие 6 месеци да имало некоја сродна душа да ме поддржува до сега, не дека се жалам и не дека е многу лошо, ама ПОДРУГО ќе БЕШЕ!

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,121
1,683
:rolleyes: сејм шит...... и јас така 2 години, откако се вработив :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
I'll try to forget you
And I know that I will
In a thousand years
Or maybe a week

I'll burn all your pictures
Cut out your face

The shutters are down and the curtains are closed
And I've covered my tracks
Disposed of the car

And I'll try to forget even your name
And the way that you look when you're sleeping,
And dreaming of this

crvenkapa

Староседелец
15 јануари 2013
235
593
1,093
Прв мој пост на темава, ама морам да се искажам, мислам дека ќе ми олесни...
Половина година јас и мој другар се посветивме на градење кариера тој во еден правец јас во друг, работиме на себе секој ден се надоградуваме, едуцираме, применуваме, шириме позитивна енергија околу нас(ова од други го кажуваат) АМА, пола година кога си збориме сеа немаме фатено девојка и двајцата, според нас е тоа малку подолг период да не кажам ко да постиме да му се невиди, правиме муабети со други зошто е тоа така, поголемиот дел ни рекоа дека женските немаат доволно самодоверба да ни пријдат колку е тоа точно не знам, друго и демек не сме отварале простор и као да сме биле издигнати...ХМ?! Се чудам на моменти,а ипак немам доволно време да размислувам на таа тема, сепак ми фали овие 6 месеци да имало некоја сродна душа да ме поддржува до сега, не дека се жалам и не дека е многу лошо, ама ПОДРУГО ќе БЕШЕ!
А Вие им приоѓате на женските?

crvenkapa

Староседелец
15 јануари 2013
235
593
1,093
Нигде не реков дека мора :) ... јас лично би го направила првиот чекор,
но можеби има вистина во тоа дека изгледате недостапно а исто така
има и девојки што градат кариери..па и тие немаат време :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Just Perfect