Дали сакате да ми дадете некој совет каква музика да почнам да слушам освен ова српскава музика. Знам дека не сум кул. Сакам да сменам. Некои идеи.
Death Metal слушај. Или Brutal Death Metal, а може и Black Metal да слушнеш.Дали сакате да ми дадете некој совет каква музика да почнам да слушам освен ова српскава музика. Знам дека не сум кул. Сакам да сменам. Некои идеи.
Не може да ти дадеме ние предлог. Музиката што треба да ја слушаш е онаа што треба да ти ја исполнува душата.Дали сакате да ми дадете некој совет каква музика да почнам да слушам освен ова српскава музика. Знам дека не сум кул. Сакам да сменам. Некои идеи.
Не ја лажи, нека слуша Brutal Death Metal или Gore Metal. Еве нека почни со Dimmu Borgir.Не може да ти дадеме ние предлог. Музиката што треба да ја слушаш е онаа што треба да ти ја исполнува душата.
Ако ние сите ти трубиме дека турбо фолк музиката е катастрофална ти не треба да не послушаш, треба себе да си се послушаш.
Ако тоа тебе те исполнува што е важно, што мислиме ние??
А ако веќе си запнала за предлог, слушни нешто од Janis Joplin, или ете помодерна Adele, Enrique Iglesias, Cristina Perii
Пробуваш да го смениш она што си,само да би била кул во нечии други очи?
Бесмислена идеја.
Тогаш пробај нешто што те исполнува.Не туку сакам да пробам нешто ново.
Зошто тогаш сеуште ти стои на аватарот слика од Јелена Карлеуша?Не туку сакам да пробам нешто ново.
Што ја чепкаш ти Јелена сега?????Зошто тогаш сеуште ти стои на аватарот слика од Јелена Карлеуша?