Совет за умореинтација на музика

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Дали сакате да ми дадете некој совет каква музика да почнам да слушам освен ова српскава музика. Знам дека не сум кул. Сакам да сменам. Некои идеи.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Дали сакате да ми дадете некој совет каква музика да почнам да слушам освен ова српскава музика. Знам дека не сум кул. Сакам да сменам. Некои идеи.
Death Metal слушај. Или Brutal Death Metal, а може и Black Metal да слушнеш.

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Не може да ти дадеме ние предлог. Музиката што треба да ја слушаш е онаа што треба да ти ја исполнува душата.
Ако ние сите ти трубиме дека турбо фолк музиката е катастрофална ти не треба да не послушаш, треба себе да си се послушаш.
Ако тоа тебе те исполнува што е важно, што мислиме ние??
А ако веќе си запнала за предлог, слушни нешто од Janis Joplin, или ете помодерна Adele, Enrique Iglesias, Cristina Perii

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не може да ти дадеме ние предлог. Музиката што треба да ја слушаш е онаа што треба да ти ја исполнува душата.
Ако ние сите ти трубиме дека турбо фолк музиката е катастрофална ти не треба да не послушаш, треба себе да си се послушаш.
Ако тоа тебе те исполнува што е важно, што мислиме ние??
А ако веќе си запнала за предлог, слушни нешто од Janis Joplin, или ете помодерна Adele, Enrique Iglesias, Cristina Perii
Не ја лажи, нека слуша Brutal Death Metal или Gore Metal. Еве нека почни со Dimmu Borgir.