макијата и црташ змејови на њима, или бар такој ти се гледафЈа како шанкер сс стаж примети дека млеко не е исто како порано
Од како искочисфа тија шпекулацие около млеко и што има у њега, млеко не е исто
Ск е помрсно некако, по сочно , за разлику од порано кд беше како вода,ептен ретко
И тој сфе док не почнасфа инспекцие и контроле около исправност на млеко и његова маснотија, порано л'жесфа сфи дека има
3,2 посто млечи масти, а ск ваљда има праилно
Леј какфи макијата прау, ваљда дека чат пад дувам трау : ) hh
сликање со #ж и #жбрк на плоштад, додека #талат продава шеќерна вуница и петарди за малите, а за големите ручни бомби и каљаш Ај Лав МаседониаАбе јас мислев заебанција е тоа со рингишпилот, тие стварно го лупнале на плоштад.
Друго следно шо е?
Ако Insanity се некои вежби за слабеење, тука има 10 дискови. Можеш да си ги симнешДа не знае некој од кај би можела и дали воопшто може да се симнат од негде вежбите Insanity ?
Следно е едно јавно вц На туристиве кога ќе дојдат ќе им се присере од споменициве, па мора негде да се олеснат.Абе јас мислев заебанција е тоа со рингишпилот, тие стварно го лупнале на плоштад.
Друго следно шо е?
И ден денес си носам се што си купив и не ми е жал за парите и пак би идела, а сликите се само спомен и потсетување како сум си поминала на одредени места