Е па тогаш јавувајте се во завод за здравствена заштита да дојдат да испрскаат со специјални средства за дезинсекција и мислам дека ќе го решите проблемот...(се наежив од самата помисла на една стоногалка а камоли да видам инвазија бррр...)Бев во продавница, конкретно за стоногалки немаа ништо. Имаат доста спрејови, ама за мрави, пајаци, комарци, муви... А во огромен супермаркет бев. За ова не можев да најдам. Во аптека не ми се верува да имаат, сепак аптеките не држат такви работи. Може да ми кажете и што ги привлекува, да знам да не имам нешто дома. Макар што разговарав со соседите, истиот проблем е со сите.
FallenAngel напиша: ↑Вака сега. Имам посебен смисол на хумор.Верно е, имаш. Глуп е.
Среќа што некои ја размрдале темава докторице слеш кралице на драмата.И ај да бидам он сега:Имам проблем, не ми се смешни глупости и осеќам одбивност и благо грчење во долниот дел на абдоменот кога некој се смее на нив.Мислам дека страдам од нормалност Добив опомена за навреда кон член, од модераторката Дарк како и да беше...Што доби дотичниот член што ја навредува мојата интелегенција? Just sayin`И еве јавен апел до Гестапо тимот на форумов упатувам, да ми подвлечат со црвено кој дел точно е навреда? Кој?
Постои правило кое вели дека модераторите не мора ништо да им објаснуваат на членовите. Затоа ќути си, да не добиеш уште некој казнен за прекршување и на тоа правило.
Oh Mary, mother of God, why me?Е сега ќе видиш! Еве ти 5 казнени и ако не се опаметиш, уште 5 ќе добиеш, па ќе бидеш баниран месец дена. Океј?
Oh Mary, mother of God, why me?
Еј, еј, само да се правело фраеркаТака дека сакам, дека ми се може. Не дека си згрешил нешто, чисто онака.