Сакам да кажам/Сакам да прашам

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
незнам кај играа металург или репрезентација беше да репрезентација а не металург..гоце ѓоргиевски го викаа џоци џоџиевци....хаххаххха, од тогаш така го викам...бтв коа се игра дома притисокот е мноогууу голем, а тоа се глеа у моментов...напред Металург !!!
И за репрезентацијата и за Металург игра :) Прв пат да стигнеме во четврт финале. Браво момци!

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Anakin

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Немам многу време за влечкање...
Ке одам кај другарками..
Ке реновираме...
На сите ви посакувам пријатна вечер...
Бај бај...

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Драги девојчиња, се дури си го базирате животот на госип грл и сексот и градот нема да најдете дечко и да ги остетите убавините на љубовта. Сакала дечко како Чак Бас|-(|-( Чак Бас е добар само за на ТВ екран, сфатете дека женкари кои спијаат со се што носи сукња не ви требаат.

Глупи сте. Наместо да си најдете фин дечко кој ќе ве сака и цени, сте се запнале за некои кои не вредат НИШТО. Уште еднаш, глупи сте.

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Кога и да ми се пријаде благо си велам-А зошто да јадам кога ништо добро не ми прави на организмот туку само на психата? и не јадаам :sreken.. си држам часови самата за себе :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Trajche

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
95837

Преубаво нацртано...Нели?
Инаку...Се погоди вечерта...
Другарката ве поздравува...
Може,и таа ке ни се придружи наскоро...
Пријатна вечер.
Одам да лудувам...
Преубава нок...

• Ми се допаѓа

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Кога и да ми се пријаде благо си велам-А зошто да јадам кога ништо добро не ми прави на организмот туку само на психата? и не јадаам :sreken.. си држам часови самата за себе :zelen
Само замисли, едно чоколадо може да ти го покачи нивото на серотонин во крвта доволно за да се чувствуваш убаво. Ерго делува и на организмот:)

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
И по кој знае кој пат сфаќам дека ги сакам топлите, лежерни вечери со неколкуте луѓе што навистина ми значат. Фармерки и топол џемпер, а настрана неговите обиди за совршени палачинки. Не знам кога ќе научи дека нема да ги прави подобро од мене.
Машко-женски испреплетени муабети, приказни од баба и дедо, модерни приказни... А дрвцата во шпоретот крцкаат.
Некаде помеѓу малку чад од цигари и неколку чашки домашна ракија.
Топло на душава и телово. За разлика од цурите во автобус накај дома, со бисер хулахопка и сандала.
Не остарев, ама бре, почнав да си доаѓам дома малку по полноќ.
А болките во половинава и покрај се ме сечат и печат.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
ај да си ги сменимо сфи никови скроз у кирилицу, и такој рокамо кирилицу увек..
овој као кампања.. подржете ја кирилицатааа... подржете си што си сакате : )

• Ми се допаѓа

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
ај да си ги сменимо сфи никови скроз у кирилицу, и такој рокамо кирилицу увек..
овој као кампања.. подржете ја кирилицатааа... подржете си што си сакате : )
А, паролата за таа мисија би дошла ПОДРЖЕТЕ (ми) ЈА!
:D:D:D

После поночи, дозволени се муабети без цензура, извињавам се (smoke)

Да додадам нешто: Sarah најсериозно, најискрено ти кажувам опрај се со бришењево на мислења кај ќе стигнеш.
Може ко мала си сакала да бидеш модератор ко ќе пораснеш, и затоа биди модератор, а не зависник од демнење на темите и бришење се што во твојата и единствено во твојата замисла не е соодветно.
Ако некој овде дреме 24/7, има над 3000 мислења далеку од тоа дека тие бројки го прават квалитетен или кадарен форумџија.
И не, нема да вратам на напливот од накострешени персони после постов и убедување како јас сум хејтер, мрчатор и слично.
За промена, крстете ги нештата со вистинско име.

• Ми се допаѓа
Реакции: Trouble and parvati