Сакам да кажам/Сакам да прашам

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
Едвај чекам да дојде 17 Март (nod)

Formula-1-Season-Preview--005.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: foREVer and The Tramp

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
СДК Боже Господе слези собери си ја вересијата и доста бре доста луѓе, ви го ПЕРАТ мозокот.. Алоооооооооо?! Како не сфаќате? Значи не можам и не сакам да ве сфатам и не знам по кој пат ќе кажам: Гоце Делчев го разбирал некако светот, но јас не го разбирам НИКАКО!
Фала и извинете ако сум ОФ ТОПИК .. Оти денес се` е ОФ ТОПИК, па дури и Вашето постоење, нашето мрчаторство и слично .. :rolleyes:

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k and Arkantos

Katija

Нов член
11 март 2013
7
14
3
32
Јас сум ви инаку перфекционистка по природа.Од секогаш сум била таква и до ден денес сите работи мораат да ми бидат под конец.Често пати поради таа моја педантност (ајде така да ја наречам),луѓето кои се околу мене знаат и да ми замерат.

Имам мир и хармонија дома,тоа ми е најважно.Мајка ми легнала да спие,брат ми седи во другата соба,а тато сите со душа го чекаме да си дојде од пат.Патем уште еднаш сакам да му се заблагодарам за подарокот кој ми го испрати,прекрасен е.
Баба ми се јави,утре сакала да одам после предавања кај неа,ќе ми зготвела ручек и ќе сме пиеле кафе.Од секогаш сум ги сакала приказните на баба ми за нејзиното време.Навидум толку им било убаво,совршено,што ти се чини дека со неверојатна леснотија го живееле животот.

Патем,сакам на сите оние кои ми пративте порака да ви се заблагодарам за убавите зборови и за тоа дека ви се допаѓаат моите постови.
Јас отидов да се намачкам со млеко за тело од ванила,и да вдишувам и издишувам во ритамот на љубовта.

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
The circle is complete.
Принцезата скина конци
Канцеларот сеа веќе император е шупак пошо не може да предвиди дека инвестицијата ќе му врати мило за драго
Анакин конечно стана човек
Chewy тек допрва гради кариера со Индијана Џонс...
Welcome to the dark side.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Никако неможам да разберам зошто толкава омраза и насилство помеѓу луѓето заради материјални работи?! Ало сите еден ден ќе умреме што ќе ви е тоа богатство ?

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Немој некој се пожалил дека не може да гледа ТВ зашто домашните гледале турски серии, пошо кај мене по два пати се гледаат! Прво мајка ми све со ред, и ова време брат ми кога ќе се прибере дома уште една тура. :mad

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Немој некој се пожалил дека не може да гледа ТВ зашто домашните гледале турски серии, пошо кај мене по два пати се гледаат! Прво мајка ми све со ред, и ова време брат ми кога ќе се прибере дома уште една тура. :mad
Почни и ти да ги прегледуваш оти викаат не чинело работите да се прават по два пати... :)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp