Сакам да кажам/Сакам да прашам

smeker

Староседелец
9 март 2012
768
979
1,103
Скопје
Суеверие или па чиста случајнос, мама ми ги испеглала ManUtd чарапке ( hahahaahaha шалу се)
Не озбиљно сакам да кажу дека случајно еве облачам ги д ред девил чарапке !!!
Кој ке тепа вечер незнам , али едно сигурно знам ЈУНАЈТЕД иде даље :gjavol
Ќе видиме вечер што ќе биде,ама во Реал Мадрид не се сомневам. :)

foREVer

Староседелец
20 март 2012
2,227
3,505
743
Кој е модератор во спорт бе аман, цел живот ја глеам една тема дупла е и никако да се спојт. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: smeker

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
СДП знае ли некој како се вика овој кремастиот материјал?
423204_512732978747865_1215414853_n.jpg

Марија

Poétesse
14 април 2012
1,146
2,491
1,123
Скопје
  • Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Јас сакам да ви кажам дека минатиот пат на Stand up Macedonia на претставата „Умри мушки“ во Универзална сала тие што имаа купено карти од Купи Карти За Се и од http://kupinapopust.mk седеа најгоре на дрвени столчиња како за на излет, и ништо не можеа да гледаат.Видов од купи на попуст дека имаат нова понуда за новата претстава,па ми текна да пишам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Марија

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Аииии, вакви слики како на Mila Kunis би било добро да се ставаат во Спојлер.
Инаку не се криви они, скапи се лековите. (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
За хрватски „Глас на Славонија“ вработена во копманијата „Унидал“ од Винковци изјавила „Нема да ви ги откриеме актерите на оваа наша приказна, тие самите ќе се препознаат“. Според информациите, неодамна во компанијата три лица требало да добијат отказ. Меѓу нив се нашла и млада самохрана мајка, на која оваа работа ѝ била единствениот извор на приход.
Директорот на „Унидал свикал“, според информациите, свикал состанок за да се реши кој ќе биде отпуштен. Било предложено тоа да бидат последни тројца кои биле вработени во компанијата, а меѓу нив и самохраната мајка. Сепак, на состанокот, сосема неочекувано една од помладите работнички на компанијата ги „смрнала“ претпоставените со својот гест.
-Бидејќи сум се уште сама и без обврски и живеам кај родителите, можам ли јас работното место да ѝ препуштам на колешката? – прашала таа.
-Сакам своето место да ѝ го дадам на колешката, но со гаранција дека ќе биде само за неа – му кажала таа на директорот, пренесува „Јутарњи лист“.
Директорот го одобрил ваквиот потег. Никој не можел да поверува во нејзината хуманост, а таа подоцна објаснила дека полесно ќе се снајде од колешката, која покрај децата, има и кредити за враќање.

vakvo nesto vo makedonija nema sansi !!

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati, Emma.T and alba

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ај и ние ке научиме некогаш дека за танго се потребни двајца.
Играме како втор за да отпосле велиме дека некој сам игра.
Убаво е зборувајки англиски да си го качуваме рејтингот:D
Довербата е како кула од карти,тешко се гради но многу лесно се руши,туку што правиме со онаа што се руши во секој направен чекор?
Не потценувајте го магарето,не знаете кога ке ви затреба.
72622_10152554474485608_1413047457_n.jpg