,,Лечење на сите болести'' кај Весна

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Сакам..ама ти нели имаш веќе асистентка?
Како тоа не иде? ахахаха
Зарем само со една асистентка ќе правам операција? :frantic Ми треба уште 2-3 женски особи (по можност со завршено средно или вишо медицинско образование) за помагање на мене, во вршењето на операциите. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Bum-Bum

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
ќе се заебаваме ние пак...пари на рака, Мара за рака.така оди тоа ..

а и лош е тајмингот...ако сум била до 16, што барам сега на работа? или дежурна сум вечерва?

Ајдееее. Абе ти уште прв ден на работа одма пари. Еми енос еден или два пациенти имаше. Има да се испотеш мегу нозе за да кажиш дека си работела.

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Зарем само со една асистентка ќе правам операција? :frantic Ми треба уште 2-3 женски особи (по можност со завршено средно или вишо медицинско образование) за помагање на мене, во вршењето на операциите. :zelen
Хахахахах..Договорено..
Ама јас сакам да бидам главна медицинска сестра...може? :sram :wub:giggle:*

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and The Tramp

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Ајдееее. Абе ти уште прв ден на работа одма пари. Еми енос еден или два пациенти имаше. Има да се испотеш мегу нозе за да кажиш дека си работела.

тие се тепаат за кај мене, 2 пациенти, ама веќе решен случај, прашај ги да видиш колку се задоволни, ти треба да ме унапредиш а не да се буниш плата да ти давам.
Ако одиме по она на министер Перо, по учинок да беше јас треба да имам највисока плата !

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
тие се тепаат за кај мене, 2 пациенти, ама веќе решен случај, прашај ги да видиш колку се задоволни, ти треба да ме унапредиш а не да се буниш плата да ти давам.
Ако одиме по она на министер Перо, по учинок да беше јас треба да имам највисока плата !

Ништо. Барем месец дена да те видам.

А после

http://www.hall-tirol.at/hall/news/images/geld.jpg