леле и ваква ли имало хахахааааааамене најинтересна тема ми е : Колку сте „лесни“?
имат една Секс со женско: да или не? само избришана е вероватно, а баш сакав да одговорам.леле и ваква ли имало хахахааааааа
арно јас викам секакви пациенти има овде, само теми безвеза се отвараат..па поглупи теми ни на демотивација немам сретнато колку овде што сретнувам...имат една Секс со женско: да или не? само избришана е вероватно, а баш сакав да одговорам.
јас имам сретнато на Гламстик и на Фемина сум член...сега планирам да прам профил и на Аскарно јас викам секакви пациенти има овде, само теми безвеза се отвараат..па поглупи теми ни на демотивација немам сретнато колку овде што сретнувам...
мислам дека веќе некои работи полека полека јасни ми стануваат
MountainMan
MountainMan последен пат беше виден како:Учествува во конверзација, пред неколку секунди
оди читај , давав совети во една тема....можит да ти се најдат во животот.Ке има таласање у кревет вечер, јутре рука ке те боли кд ке штракаш ентер : )
The_Mayor последен пат беше виден како:Прегледува темаЛиста на теми во форумот Љубов и секс, пред неколку секунди