Најнезгодна ситуација ми е кога некој ќе ме праша што сум во хороскоп,затоа што кога ќе кажам близнаци сите лошо реагираат -.-
Ти завидуваат.Најнезгодна ситуација ми е кога некој ќе ме праша што сум во хороскоп,затоа што кога ќе кажам близнаци сите лошо реагираат -.-
Марија сосема се согласувам со се што кажа! П.с И јас сум Марија, знак близнаци,подзнак шкорпија. ИнтересноИ јас сум близнак во хороскоп
Се сложувам со половина од она што си го приложила за близнаците. Половина што се однеусва до мене е погрешно. Можеби зошто сум шкорпија во подзнак и тоа има силно влијание врз мене.
Па и кога ќе додадеш на тоа лични карактеристики и обележја за секој поединец отиде во вода се што ги карактеризира близнаците
А сметам дека нашиот знак е еден од подобрите. Дружељубив, љубопитен, комуникативен.
Оној митот што не прати дека сме дволични - апсолутно си нема врска ! Дволичноста се однесува на двојната природа која ја имаме (се смееме во еден момент - во другиот плачеме, сега зборуваме едно - после друго, денес сме тука - утре којзнае каде), никако не зборуваме зад грб.
Мислам дека детето кое нагласено го носиме во себе не прави сосема искрени, спонтани дури и наивни. Посветени на пријателите и на партнерот.
Марија сосема се согласувам со се што кажа! П.с И јас сум Марија, знак близнаци,подзнак шкорпија. Интересно