Ај коа веќе спомна за девојките како гледаат, еве едно потпрашање = дали вие девојки, пред да стапите во врска ви е од клучен фактор битно што се` праел и кои све му биле бившите? Мислам на психоанализа на неговите бивши повеќе од самиот него.
Е морам уште нешто јас да те прашам. Не мислиш дека она што го правиме не’ карактеризира нас како луѓе?Ај коа веќе спомна за девојките како гледаат, еве едно потпрашање = дали вие девојки, пред да стапите во врска ви е од клучен фактор битно што се` праел и кои све му биле бившите? Мислам на психоанализа на неговите бивши повеќе од самиот него.
Ако збориш за тоа дека цура шо мења 10 дечковци во една година, можда. Но јас знам и друго - можда тоа е фаза на преболување. Еве рецимо ги сменила сите 10 по „легален“ пат? Ако не ги варала, туку била со по нив со по 2-3 one night stands?Е морам уште нешто јас да те прашам. Не мислиш дека она што го правиме не’ карактеризира нас како луѓе?
Ако сум изневерил - пак ќе изневерам.
Ако сум крадел - пак ќе крадам.
Ако сум тепал - пак ќе тепам.
Прочитај го мислењето погоре за новите простории итн... Ќе сфатиш што мислам на тоа.Ако збориш за тоа дека цура шо мења 10 дечковци во една година, можда. Но јас знам и друго - можда тоа е фаза на преболување. Еве рецимо ги сменила сите 10 по „легален“ пат? Ако не ги варала, туку била со по нив со по 2-3 one night stands?
Абе има милион начини да се преболе. Не секој може да стисне зуби и да продолжи баш онаму каде што застанал. Некои пробуваат ново, други прават далеку понеморални чекори, као рецимо изживљавање на идните дечковци кои немаат никаква поврзаност со она што претходниот дечко и` го направил на цурата. Авто стоп е мислам дека нетолку страшна работа ако и двете страни (дечковците) и таа се свесни дека тоа е само ради safe sex.Прочитај го мислењето погоре за новите простории итн... Ќе сфатиш што мислам на тоа.
Сите сме биле некогаш повредени. Само затоа треба да изиграваме автостоп?
Вадењето муабети секогаш ќе го има, што поради недоволната упатеност кон своите животи (на толпата), што поради занимација... Мене ме интересира тоа другото - дали, и ако да, тогаш зошто девојките прават психоанализи на бившите далеку повеќе од на самиот тој. Зошто не се поврзуваат повеќе во сегашноста - дека типот веќе раскрстил со нив и можеби ја пронашол најдобрата - неа.Saladin Во ред е сето тоа, нејзин начин на живот. Ама темата беше за тоа зошто за таквите девојки се вадат муабети, после тоа се нарекуваат ку*вички и слично.
Јас не се фокусирав врз епитетите што им ги делат, туку само кажав дека никогаш не би бил со таква девојка затоа што незнам на што е спремна да направи на првата мала караница, незнам дали е во состојба да биде верна или слично.
А потоа посветив внимание да се ставам на место од девојка, па помислив дека дури и да барав „дечко“ немаше да сакам фраер кој минал 20 девојки.
Горе долу влијае, знам, ама сепак не реков дека ова не е и моето размислување, го кажав општото размислување и гледиште на луѓево, па не само и во нашиот град.Сара.13 Ни влијае градчето во размислувањава... Ни влијае...