melpomena неможам да најдам слика, ама ја замислувам плава не многу висока, со истакнати очи(бледо кафеавкасти), тап нос и не многу големо устиче ама со долната рилка полна.
Во принцпи... убава
Во принцпи... убава
melpomena неможам да најдам слика, ама ја замислувам плава не многу висока, со истакнати очи(бледо кафеавкасти), тап нос и не многу големо устиче ама со долната рилка полна.
Во принцпи... убава
И Харизмата неможам да ја најдам во слика на друга девојкаЈас пак освен ова, за мелпомена барав слика од жена во чии очи се гледа нејзината силина .. неможев да најдам...
Ти благодарам што воопшто си помислил,за другото нема да коментирам дали си погодил или не но за очите ке ти кажам дека се зелено плави.melpomena неможам да најдам слика, ама ја замислувам плава не многу висока, со истакнати очи(бледо кафеавкасти), тап нос и не многу големо устиче ама со долната рилка полна.
Во принцпи... убава
Нема толку силна сликаЈас пак освен ова, за мелпомена барав слика од жена во чии очи се гледа нејзината силина .. неможев да најдам...
Пак употребуваш такви зборовиmelpomena за марија гушкање за мене не а? И ја будала ќе ја замислувам. Скар. Форевер едн евер
Е ќе одам уште еднаш оф топик ама морам да вратамПак употребуваш такви зборови
ти си имаш кој да те гушка,и тоа три пати репете