Зошто си нервозен шефе? јас не сакам да гласам,неможам да постигнам.Следниот модератор што ќе го бираме, ќе ти дадеме ти да го предложиш за гласање, за да не биде пристрасен
Зошто си нервозен шефе? јас не сакам да гласам,неможам да постигнам.Следниот модератор што ќе го бираме, ќе ти дадеме ти да го предложиш за гласање, за да не биде пристрасен
Не бре да гласаш, да предложиш. Модераторите гласаатЗошто си нервозен шефе? јас не сакам да гласам,неможам да постигнам.
Нема проблемНе бре да гласаш, да предложиш. Модераторите гласаат
Ќе мора да проверам самиот форум дали има таква опција.Нема проблем
Уште да се одвоеше вака време да се одговореше на прашањата на сите членови што ги поставуваат,ке беше подобро,не дека е лошо и вака ама....се надзира пак пристрасноста.
Но ако,тоа го има насекаде во реалниот живот па мора и овде,и ова е дел од реалниот живот...се што е во умерени количини не е лошо.
Туку....кога веке ми обрна внимание,зошто не направите да бидеме известени или да си ги гледаме негативните поени?
Ете јас не сум известена дека имам негативни поени,тоа значи дека немам?
Немам добиено ниту порака од модератор,ниту опомена.Ќе мора да проверам самиот форум дали има таква опција.
Инаку имаш, да, 4.
Го проверив ова за опомените, не можеш да ги гледаш ти, само модератори можат.Немам добиено ниту порака од модератор,ниту опомена.
Од кај да знам зошто ми се? А баш би сакала да знам.
Колку што знам,ниту имам напишано директна навреда некому,ниту суум била офф топик нешто повеке од она што гледам дека се толерира на форумов.Не дека ми смета што ги имам,но сепак сакам да знам каде грешам за да се поправам.
Фала ти на одговорите.
Бре бре,сега на пример не знам кога било тоа,а да знаев односно да бев известена кога сум ги направила,ке знаев како дозволува критериумот на форумот а како не.Го проверив ова за опомените, не можеш да ги гледаш ти, само модератори можат.
Инаку 2 ти се за навреда, 1 за оф-топик и 1 за намерно иницирање оф-топик.
Оти сите не добиваме одговори на нашите нејасни прашања како што доби ти alba ?
Какви такви,барем доби
За да не биде дека сум овде само за офф топик,да ја искритикувам цела администрација што дозволува мегу нив да има пристрасни модератори.
Секогаш јадам г**на за тоа .. нека направат автоматизирана приватна порака секојпат кога ќе се добива опомена, и да пишат зошто е дадена истата. А не добиваш 15 дена бан .. самиот треба да контактираш модератор/админ да ти каже дека имаш 7 казни ..Бре бре,сега на пример не знам кога било тоа,а да знаев односно да бев известена кога сум ги направила,ке знаев како дозволува критериумот на форумот а како не.
Сепак ти благодарам уште еднаш.Претпоставувам дека се сите од еден ист модератор,а зошто не ми пратил порака да ме извести кој знае,обично велите дека во приватна порака известувате ..но не битно,било поминало.
Се извинувам за сегашните офф топици.Одговарав на она што бев цитирана.
Во принцип се праќаат и има наместено автоматизирани пораки.Секогаш јадам г**на за тоа .. нека направат автоматизирана приватна порака секојпат кога ќе се добива опомена, и да пишат зошто е дадена истата. А не добиваш 15 дена бан .. самиот треба да контактираш модератор/админ да ти каже дека имаш 7 казни ..
ipopovski друже .. ако не пратиш порака до некој и да не му кажиш за што добил опомена .. како чекаш тој да се оправи во некоја тема? Или интересно ви е да банирате членови ?