Осамени срца

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Оваа тема ја отварам за сите осамени кои сакаат да се обидат преку форумов да запознаат сродна душа. Знам многу од вас мислат дека е глупо но зошто да не. Никогаш не се знае. Еве кој е заинтерсиран нека ми пише мене приват за запознавање оти сингл сум :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner and belabelina

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Forever alone guy, невработен, до бога ружен, со лоши комуникациски вештини, во лоша матерјална состојба бара девојка со обратни карактеристики како физички така и матерјални.

apple-girl

Полноправен Член
6 декември 2012
46
73
18
Битола
Forever alone guy, невработен, до бога ружен, со лоши комуникациски вештини, во лоша матерјална состојба бара девојка со обратни карактеристики како физички така и матерјални.
РУЖНА ЛЕТИ муабето хехехе

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen

Де бе ти па. Не е се така црно. :) Ама од кога ме негативно пречека на форумот не сум заинтерсирана за тебе :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy
Де бе ти па. Не е се така црно. :) Ама од кога ме негативно пречека на форумот не сум заинтерсирана за тебе :(
А бе па ти а нели ти пишува на статусот „Запознај ме, па суди“. :D

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143

Де ма дај му шанса на дечково,фин е.(wasntme)
Видиш колку се труди.
Да живее љубовта,трипати УРА

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,025
9,656
1,683
Normandy