Од каде си (Рајо и Пајо)

kones

Истакнат Член
14 февруари 2012
122
119
343
-Брат ти од каде си?
-Хаха Пајо ти пак ме дупиш нешто а?
-хахаха ме фати брат бравос, ти си првиот што ме фати на таа финта
-Пссс седи не ме знаеш, хахах брат ке бидам реален, знаев дека нешто прашањето ти е заебанција ама да ме убиеш не знам да ти одговорам каде е трикот
-хахахаха авее, хаххаха бравос, барем си призна. Повеќето луге не сакаат да си ја признаат глупавоста, а не се свесни дека прикривајки си ја глупавоста изгледаат уште посмешни и глупави
-е добро де сега ке ми го кажеш трикот или?
-Па види сеа, кога на пример ти би ме прашал “од каде си” јас навистина не знам што да ти одговорам,зошто роден сум на едно место, детството или пола живот го имам истерано на друго место, средно сум учел на трето, факултет на четврто и сега работам и живеам на петто место, а моментално сум на маса со тебе и пијам кафе во кафич и навистина не знам што да ти одговорам
-Леле брат ти пак забега, хахах но во право си, тоа прашање е навистина тешко да се одговори имајки ја во предвид комплексноста на одговорот што значи и самото прашање не е добро поставено
-Фала за разбирањето брат
-Ајде нека ни е наздравје кафето

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena

kones

Истакнат Член
14 февруари 2012
122
119
343
Сакам еден серијал да направам со Рајо и Пајо, ова е епизода 3, првата епизода се викаше Кладба и е постирана тука на форумов, а втората не е со мене, а ме мрзи да ја пишам пак, зошто веке ми е напишана. Кога ке имам можност ќе ја постирам втората. А вие модераторите смислете во кој подфорум ке го сместите серијалот, се надевам само не во канта :(.

• Ми се допаѓа

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Сакам еден серијал да направам со Рајо и Пајо, ова е епизода 3, првата епизода се викаше Кладба и е постирана тука на форумов, а втората не е со мене, а ме мрзи да ја пишам пак, зошто веке ми е напишана. Кога ке имам можност ќе ја посирам втората.

Иако не те разбрав ништо, која е целта да дискутираме на твојата епизода? :^)

kones

Истакнат Член
14 февруари 2012
122
119
343
ОК, бришете ја, само предложете ми решение за серијал да сместам некаде во форумов, ако може за такво нешто. првата епизода е Кладба.

• Ми се допаѓа