Тајна врска со зафатен дечко

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
slb_bobo имаш право. Но исто е и тоа дека рецимо типкава прв пут се запознава со форум како алатка за помош. Лесно е еве рецимо ја и ти да разглабаме што како иде, кое катче е љубов и секс кое е гурманско. Се фаќаме на небитни ствари, зашо не е во љубовни проблеми, туку посебна тема. На крај краева као шо реков погоре, what`s been done can`t be undone. Работата е, треба увек да се пази кои работи се изнесуваат пред публика.

Jасно де, треба да се внимава. Крај краева "Peperutka" толку ли не можеше да ја претставиш најдобрата другарка во главна улога? (дури и да ја немаш, колку да не ти дофрлаат лични навреди)

Сеуште мислам дека може да и` ја исполнат желбата т.е. да ја преместат целата тема во Љубовни проблеми. Ни лук јал...ама малку ќе подзамирисува:)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Од една врска до друга врска има голема разлика, зависи како си почнал да ја градиш, и колку ќе останеш јак за да не ја урнеш. Таа сигурност ми е од почитта, вниманието и љубовта кои ги добивам од мојот партнер.
тоа е се воред и разбирам ама ти никако да ми кажеш од каде ти е на тебе таа толкава сигурност и не врти пак муабет дека си 8 год врска зш еве јас знам пар кој беа 12 год во врска и беа најзаљубени на свет па се разделија

Nicole

Староседелец
27 јуни 2012
249
226
643
тоа е се воред и разбирам ама ти никако да ми кажеш од каде ти е на тебе таа толкава сигурност и не врти пак муабет дека си 8 год врска зш еве јас знам пар кој беа 12 год во врска и беа најзаљубени на свет па се разделија
Ама не ме споредувај ти мене со други, ако раскинале тие не значи и јас дека ќе раскинам, или ако изневерил некој со врска од 8 год, дека и мојот ме изневерил. И ти кажав од кај сум сигурна, не сакам да повторувам.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ама не ме споредувај ти мене со други, ако раскинале тие не значи и јас дека ќе раскинам, или ако изневерил некој со врска од 8 год, дека и мојот ме изневерил. И ти кажав од кај сум сигурна, не сакам да повторувам.
Сакаш да кажеш дека никогаш не си се посомневала? Никогаш никогаш???

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
девојче јас никој со никого не споредувам те прашувам како толку си сигурна и ти велам убаво секој во нас има скриено другото ЈАС тоа што ти ми наброја се само непишани прави како би опстојувала една врска
Никогаш да не се посомневаш е тука стварно нешто не е воред премногу арно не е на арно :)

• Ми се допаѓа
Реакции: "Peperutka"