Ноне Неделковска vs BackStage

filip7_doh

Староседелец
14 февруари 2012
29
35
613
30
Штета.. Ама и Бекстејџ се многу напињачи!:eek
Е шо напињаат? Ај сеа не зае*авај и ти ... Мислам дека тие се единствена емисија во МК што ги спуштаат оние што се креваат многу. Едноставно директно во лице им ја плескаат суровата вистина :) А знаеш како е - ТОЈ ШТО ЖИВЕЕ ВО ОБЛАЦИ ПРВ НАКИСНУВА!

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
Е шо напињаат? Ај сеа не зае*авај и ти ... Мислам дека тие се единствена емисија во МК што ги спуштаат оние што се креваат многу. Едноставно директно во лице им ја плескаат суровата вистина :) А знаеш како е - ТОЈ ШТО ЖИВЕЕ ВО ОБЛАЦИ ПРВ НАКИСНУВА!
Знаеш тркалото се врти, треба и некој на Бекстејџ да им залепи добра шлаканица да си го најдат местото.
И со тоа нивни емисии и најава која турбофолк смрдла ќе одржи концер во Македонија ми се преку глава, затоа долго време не ги гледам.

• Ми се допаѓа
Реакции: CofD

filip7_doh

Староседелец
14 февруари 2012
29
35
613
30
Знаеш тркалото се врти, треба и некој на Бекстејџ да им залепи добра шлаканица да си го најдат местото.
И со тоа нивни емисии и најава која турбофолк смрдла ќе одржи концер во Македонија ми се преку глава, затоа долго време не ги гледам.
Епа очигледно е дека не ги гледаш кога пишуваш дека објавуваат за турбо фолк ѕвезди што е цееелосно погрешно!

filip7_doh

Староседелец
14 февруари 2012
29
35
613
30
Епа ај кажи ми за кој објавуваат стории од соседните земји? :D
Елементал, Грамофонџије и др. таму некои. За фолкерине објавуваат на сајтон, а не прилози во емисија ;) Туку да не одиме офтопик

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Ноне си имаше во весник напишано за тоа дека Миркуловски го сака за маж. Абе во весник?! Што и се чинело на женската?! Дека стварно ќе ја побара..
И Backstage, како Backstage, тоа и чека - да има некој трач за да го објави. Не само Backstage, и сите други такви шоу-а се исти :)
И после таа си претера со фејсбук-статусите и толку требаше за да се свари цела супа :D

• Ми се допаѓа
Реакции: filip7_doh