Фан клуб : Јувентус

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Во Пекинг може да се каже дека скоро сите Кинези ќе навиваат за Јувентус и спремаат пароли против ФИГЦ,Палаци и овие процеси кои се судат против Конте,Бонучи и Пепе.

• Ми се допаѓа
Реакции: Blondie and Marchisio

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Конте доби 10-месечна суспензија, нема казни за Бонучи и Пепе!

Фудбалската федерација на Италија утринава ги потврди претпоставките на медиумите и му изрече 10-месечна суспензија на тренерот на Јувентус, Антонио Конте.

Истовремено, фудбалерите на оваа екипа, Леонардо Бонучи и Симоне Пепе се ослободени од обвинението и ќе поминат без никаква казна.

Тројцата беа обвинети за учество во аферата со наместени натпревари, а Конте ја доби суспензијата затоа што како тренер на Сиена не го пријавил обидот за местење на два натпревари за кои имал информација дека ќе бидат манипулирани.
Нема врска али ај. Пак не наместија дека сме местеле утакмици. А Интер се на врвот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Blondie

Староседелец
19 февруари 2012
612
1,085
1,093
Баш така пак наместија нешто.Штом Јуве земе титула мора да најдат нешто а не дека не местат останатите сите местат ама ете највеќе го мразат Јувентус,има највеќе титули не сакаат да стигне до 3 ѕвезда а има највеќе фанови низ цел свет-љубоморни се!

• Ми се допаѓа
Реакции: Marchisio

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Баш така пак наместија нешто.Штом Јуве земе титула мора да најдат нешто а не дека не местат останатите сите местат ама ете највеќе го мразат Јувентус,има највеќе титули не сакаат да стигне до 3 ѕвезда а има највеќе фанови низ цел свет-љубоморни се!

Па нормално дека ќе се љубоморни, неможат со нас. За тоа со фановите точно е, највеќе ги имаме од сите италијански клубови низ светот. Ете виде горе што се правеше во Пекинг кога пристигнаа.
Али Мафија ради док полиција спава.

• Ми се допаѓа
Реакции: Сара.13

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Но и брзо се вратија на старите патеки, што тоа не му успева на секој голем клуб кој паѓал во пониските лиги. Ете Лидс порано беа многу голем клуб во Англија и ете ги уште во втора или трета лига. Еве и за Селтик или Ренџерс, ги бутнаа во 3 лига. Па нека се вратат да ги видиме сега.

• Ми се допаѓа

Сара.13

Староседелец
13 ноември 2012
1,260
3,110
1,133
Уште една победа во низата...Јувентус-Торино 3:0 благодарение на Маркизио со своите 2гола и Џовинко со постигнат 1гол....Не остана незабележан и Вучинич со своите одлични асистенции :)
Се на се уште еден одличен натпревар на старата дама :)

МиГ 21

Староседелец
12 ноември 2012
1,252
2,458
1,133
Прилеп
За финале ни е потребен еден добар среден играч-плејмејкер и расен голгетер. Инаку солидна екипа

• Ми се допаѓа