Пофалби и честитки

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
Баш во темава и тоа со повод би си ги поздравила lady_blue Taa Sum.. Bibi@ Sarah Lady* WomanInRed JaMi Kitty Luckky Nighty slb_bobo Saladin Praetorian Knife Trajche Jackal Anastasija Electra emzzy DarkPassenger (која ми ја нема деновиве)и сигурно некој испуштив ама ке ги додадам сигурно во следна прилика,опцијава дозволува само 20 тага :)

Да си ни жива и здрава,да ни коментираш уште долго,за наше добро е,а ние за возврат ке те сакаме како и до сегааа :* (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, emzzy and melpomena

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Баш во темава и тоа со повод би си ги поздравила lady_blue Taa Sum.. Bibi@ Sarah Lady* WomanInRed JaMi Kitty Luckky Nighty slb_bobo Saladin Praetorian Knife Trajche Jackal Anastasija Electra emzzy DarkPassenger (која ми ја нема деновиве)и сигурно некој испуштив ама ке ги додадам сигурно во следна прилика,опцијава дозволува само 20 тага :)
Поздрав и до тебе Мели (hug)

• Ми се допаѓа

♠ Таа Сум ♠

Староседелец
17 април 2012
233
444
1,063
Скопје
speak for yourself...Јас повеќе од досега. :)

И да продолжиш другар,секој ден се повеќе,а јас ке пробам да те стигнам,можда нема да можам колку тебе да ја сакам,ама битно ке ја сакам :)

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
:rolleyes: :sram ме засрамнивте бе лујгенца....е сега сум ++++++++ целата
Anastasija колку само ме изненаси со песничката не си свесна сигурно,никогаш немаше да погодам дека си ја заприметила,ја обожавам а ретко кој ја знае :*
ве испофалувам уште толку нај нај повеке,за сета позитива што ја ширите,и да не одам до другата тема овде ке кажам
признавам...вашата позитива итекако ми е потребна,се разбира и од останатите членови,безразлика на повремени несогласувања.

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
:rolleyes: :sram ме засрамнивте бе лујгенца....е сега сум ++++++++ целата
Anastasija колку само ме изненаси со песничката не си свесна сигурно,никогаш немаше да погодам дека си ја заприметила,ја обожавам а ретко кој ја знае :*
ве испофалувам уште толку нај нај повеке,за сета позитива што ја ширите,и да не одам до другата тема овде ке кажам
признавам...вашата позитива итекако ми е потребна,се разбира и од останатите членови,безразлика на повремени несогласувања.

Мило ми е што те расположивме Мели да бидеш позитивна и насмеана цеел живот
(hug)

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Мели ти благодарам, поздрав и до тебе :*(hug)
Ми фалат твоите тагови по темите.

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Мели ти благодарам, поздрав и до тебе :*(hug)
Ми фалат твоите тагови по темите.
Се занимавав со границите на Скопјето,ке се поправам ветувам :D
ти само шетај,во близина на Гевгелија кога ке си,знаеш што треба да направиш.
Он топик ти честитам за рашетарството малечка :D (hug)

• Ми се допаѓа
Реакции: The Tramp and Selma

The Tramp

Филмохолик
17 февруари 2012
3,368
4,941
1,173
Фала Мели :*:wavespin

• Ми се допаѓа